Major S3

メジャー (第3シリーズ)

Премиера:
06/01/2007г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
26
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
25 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Studio Hibari
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Shounen, Sports, Drama
Продуценти:
NHK

След като се сбогува с бившите си съотборници в бейзболния клуб на гимназия Кайдо (Kaido), Гору Хонда (Gorou Honda) се завръща в родния си град с желание да продължи да играе. Влизането в нова гимназия се оказва по-трудно, отколкото първоначално е очаквал, тъй като безмилостното оклеветяване на името му, от страна на Тецуфуми Егашира (Tetsufumi Egashira), не позволява на Гору да бъде приет в нито едно училище със съществуващ бейзболен отбор.

Оставен в безизходица, той постъпва в гимназията Сейшуу (Seishuu), където учи и приятелят му от детинство Каору Шимизу (Kaoru Shimizu). Допреди две години, обаче, Сейшуу е било изцяло девическо училище, затова все още няма специализиран мъжки бейзболен отбор.

Но нищо няма да спре Гору в преследването на Кошиен (Koshien). Сега той трябва да създаде бейзболен отбор от нулата със седем други  ученици, но всички те са пълни аматьори! Той решава да обучи некомпетентния отбор до национално ниво, но това е по-лесно да се каже, отколкото да се направи. Ще сътвори ли Гору отново чудеса или ще се откаже да постигне целта си да победи Кайдо със собствения си отбор?

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾