Maji de Watashi ni Koi Shinasai!

真剣で私に恋しなさい!

Английско заглавие:
Love Me, Seriously!
Премиера:
02/10/2011г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Lerche
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Martial Arts, Romance, Super Power, Harem, Comedy, Ecchi, School

Самураите са много важна част от историята на Япония и за да бъдеш свързан с тях по някакъв начин е вероятно едно от най-вдъхновяващите неща, за които млад гимназист би могъл да се надява.

Каваками Сити (Kawakami City) е добре известен с много си самурайски предци сред гражданите си и като цяло е заобиколен от атмосфера на борбен дух, лоялност и отдаденост в работата. В Maji de Watashi ni Koi Shinasai!, учениците от академия Каваками използват тези познания ежедневно, независимо дали учат за изпити, дали се състезават в спортни състезания или докато се уверяват, че се грижат добре за своите традиции. Ямато Наое (Yamato Naoe) е един от тези ученици и неговите шест близки приятеля (три момчета и три момичета) сформират перфектния екип за приятелство, съперничество и мотивация. Въпреки това дори самураите си имат своите слабости.

Въпреки че балансът и дългото познанство на групата им не са били нарушавани от доста дълго време, когато две нови момичета влизат в групата, нещата започват да стават много по-интересни. Не само, че трябва да поддържат това, което смятат за самурайска традиция, но и трябва да го правят с много „разсейвания“.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾