Mairimashita! Iruma-kun

魔入りました!入間くん

Четиринадесетгодишният Ирума Сузуки (Iruma Suzuki) е бил нещастен през целия си живот, тъй като му се налага да работи, за да печели пари за безотговорните си родители, въпреки, че е непълнолетен. Един ден, той открива, че родителите му са го продали на демона Съливан (Sullivan). Притесненията му за това какво ще стане с него скоро открива, че са напразни, защото Съливан просто иска внуче, което да поглези и да го накара да се запише в демонското училище Бейбилс (Babyls).

Първоначално Ирума се опитва да не се набива на очи, от страх неговите връстници да не открият, че е всъщност е човек. За съжаление, това се оказва много по-трудно, отколкото очаква. Оказва се, че самият Съливан е директор на училището и всички очакват той да стане следващият крал на демоните!

Ирума веднага се оказва в скандална ситуация, когато трябва да възпее забранено заклинание пред цялото училище. С това Ирума мигновено си спечелва репутация, която не желае. Въпреки това, той няма друг избор, освен да се вземе участие в още по-причудливи обстоятелства.

Трейлър

За да изгледате всички 23 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

@IVE-STORM(bg) & @dragonblue може ли да оправите качеството на епизодите от пети нататък защото качеството на звукът е много скапан please !!!

Само аз ли имам проблеми с аудиото от 5 епизод нататък се чува мног зле

Аз също имам същия проблем

Благодаря за превода

Кога ще има сезон 2 че не може така да свърши?

avatarДеактивиран акаунтпреди 9 месеца

на 17-ти април тая година

чакаме 23тии супер аниме и благодаря за превода

HERO IS DEFENCE AND ATTACK LAST 😍 😻 😻 😍

браво много добре

Чакам втория сезон

Aз кога го изгледах 😂

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах