Mairimashita! Iruma-kun

魔入りました!入間くん

Английско заглавие:
Welcome to Demon School! Iruma-kun
Премиера:
05/10/2019г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
23
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Bandai Namco Pictures
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Shounen, Demons, Supernatural, Comedy, School
Продуценти:
NHK, NHK Enterprises

Четиринадесетгодишният Ирума Сузуки (Iruma Suzuki) е бил нещастен през целия си живот, тъй като му се налага да работи, за да печели пари за безотговорните си родители, въпреки, че е непълнолетен. Един ден, той открива, че родителите му са го продали на демона Съливан (Sullivan). Притесненията му за това какво ще стане с него скоро открива, че са напразни, защото Съливан просто иска внуче, което да поглези и да го накара да се запише в демонското училище Бейбилс (Babyls).

Първоначално Ирума се опитва да не се набива на очи, от страх неговите връстници да не открият, че е всъщност е човек. За съжаление, това се оказва много по-трудно, отколкото очаква. Оказва се, че самият Съливан е директор на училището и всички очакват той да стане следващият крал на демоните!

Ирума веднага се оказва в скандална ситуация, когато трябва да възпее забранено заклинание пред цялото училище. С това Ирума мигновено си спечелва репутация, която не желае. Въпреки това, той няма друг избор, освен да се вземе участие в още по-причудливи обстоятелства.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾