Magi: Sinbad no Bouken (TV)

マギ シンドバッドの冒険

В малкото обедняло селище Тисoн от империята Партевия, момче на име Синбад (Sinbad) е родено от любовта на измъчения бивш войник Бадр (Badr) и добросърдечната му жена Есра (Esra). Раждането му идва като лъч светлина за rukh, обявявайки на тези, които стоят на върха на магическата сила - „Детето на съдбата“ е тук! Въпреки, че страната му е измъчвана от икономическа нестабилност и последиците от войната, Синбад води жизнерадостен живот. Но всичко се променя с появата на чужденец, който разбива мирния му свят с трагедия.

Години по-късно, по целия свят са издигнати мистериозните сгради „подземия“, за които се смята, че притежават огромна сила и много съкровища... макар и никой още да не се е завръщал богат от тях. Сега, когато Синбад е вече на 14 години, той се е превърнал в очарователно и талантливо младо момче. Вдъхновен от шокиращите събития от миналото си, той копнее да започне своето изследване на света извън селото. Като знак от съдбата, той се среща с енигматичния пътешественик Юнан (Yunan). Развълнуван от историята и амбициите на Синбад, Юнан го насочва към тъмницата, за която твърди, че притежава силата, която му трябва да за постигне крайната си цел - а именно „силата на краля“.

Magi: Sinbad no Bouken разказва епичната сага от ранния живот на Синбад, пътешествайки по света и усъвършенствайки уменията си, докато събира съюзници и сили, за да стане върховния крал на Седемте морета.

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Някак си след вълнуващите първи 2 сезона минахме на история за Синбад честно нямам търпение да излезне останалата част пт анимето защото няма как да свърши по този недовършен начин във втори сезон!....

Само да питам ползва ли пари да знам

Анимето е прекрасно, но е малко тъпо, че спряха да го правят. Много е добро, ама не мисля, че ще го довършат. Все пак е почнато 2013...

ще има ли още епизоди или чакаме нов сезон

Благодаря за бързото качване на епизодите 🙏

Кога ще ги има епизодите

Ще качвате ли епизодите скоро?

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах