Хей, последвайте ни и в tiktok TikTok!

Magi: Sinbad no Bouken (TV)

マギ シンドバッドの冒険

В малкото обедняло селище Тисoн от империята Партевия, момче на име Синбад (Sinbad) е родено от любовта на измъчения бивш войник Бадр (Badr) и добросърдечната му жена Есра (Esra). Раждането му идва като лъч светлина за rukh, обявявайки на тези, които стоят на върха на магическата сила - „Детето на съдбата“ е тук! Въпреки, че страната му е измъчвана от икономическа нестабилност и последиците от войната, Синбад води жизнерадостен живот. Но всичко се променя с появата на чужденец, който разбива мирния му свят с трагедия.

Години по-късно, по целия свят са издигнати мистериозните сгради „подземия“, за които се смята, че притежават огромна сила и много съкровища... макар и никой още да не се е завръщал богат от тях. Сега, когато Синбад е вече на 14 години, той се е превърнал в очарователно и талантливо младо момче. Вдъхновен от шокиращите събития от миналото си, той копнее да започне своето изследване на света извън селото. Като знак от съдбата, той се среща с енигматичния пътешественик Юнан (Yunan). Развълнуван от историята и амбициите на Синбад, Юнан го насочва към тъмницата, за която твърди, че притежава силата, която му трябва да за постигне крайната си цел - а именно „силата на краля“.

Magi: Sinbad no Bouken разказва епичната сага от ранния живот на Синбад, пътешествайки по света и усъвършенствайки уменията си, докато събира съюзници и сили, за да стане върховния крал на Седемте морета.

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾