Macross Frontier

マクロスF(フロンティア)

След катастрофална война срещу раса от гигантите Зентради (Zentradi), човечеството бяга към центъра на галактиката с помощта на колонизираните летящи съдове Macross Frontier. Тъй като извънземната заплаха остава все по-далеч и по-назад, животът на Macross продължава както обикновено.

През 2059-та година, младият мека пилотски стажант Алто Саотоме (Alto Saotome) се готви заедно с колегите си да съпровождат известната изпълнителка Шерил Номе (Sheryl Nome), която идва на Macross Frontier за свой концерт. По време на спектакъла, биомеханичното извънземно Ваджра (Vajra) внезапно се появява, пробивайки защитния периметър около кораба, приземявайки се близо до мястото на концерта и вкарвайки целия град в пълен хаос. Докато посетителите се евакуират, младото момиче Ранка Лий (Ranka Lee) е изоставена, заради което печели вниманието на Ваджра. За щастие обаче е спасена в последната минута от Алто. След тези събития програмата за стратегически военни услуги отбелязва уменията на Алто в битката, което води до неговото привикване, за да се включи в битката срещу тази нова извънземна заплаха.

Трейлър

За да изгледате всички 25 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Това е едно невероятно аниме чрез което се показва решимостта на хората когато трябва да бъде взето трудно решение което може да реши съдбите на всички хора и в краина сметка всичко завършва щастливо.
Затова и обичам такъв тип анимета.
Дано за в бъдеще да бъдат създавани още такива невероятни анимет и ми се искаше да има още по грандиозен финал, но и така си е супер.

Обужавам това аниме удно от многото ми любими ❤️❤️❤️

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах