Love Live! School Idol Project 2nd Season

ラブライブ! School idol project 2期

Премиера:
06/04/2014г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
13
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Sunrise
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Music, Slice of Life, School
Продуценти:
Bandai Visual, Lantis, Bushiroad

Гимназия Отонокизака (Otonokizaka) е спасена! Въпреки, че се налага да се оттеглят от състезанието „Love Live!“, усилията на μ успяват да съберат достатъчно интерес към училището си, за да не бъде затворено. Дори повече, след приключване на първата „Love Live!“ вълна, е обявен втори тур на състезанието, като този път сцената е дори още по-голяма. Като даден шанс за изкупление, деветте момичета отново се събират, за да излеят сърцата си и да станат победителки.

Въпреки това, с наближаването на края на учебната година, се приближава и дипломирането на третокурсниците. Докато се опитват да достигнат върха на „Love Live!“, те трябва и да помислят за своето бъдеще и да изберат какъв път ще поеме групата им като цяло. Трудният въпрос е дали да продължат без третокурсниците или групата да се разпадне е залегнал дълбоко в умовете на членовете, те трябва бързо да стигнат до някакъв отговор, защото дипломирането е все така близко.

Love Live! School Idol Project 2nd Season продължава историята на момичетата, докато се смеят, плачат, пеят и танцуват в тяхното лудо приключение. Какво ще се случи с групата? Дали ще успеят да грабнат последния си шанс за победа в „Love Live!“ в оригиналния си състав?

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾