Koi to Uso

恋と嘘

Английско заглавие:
Love and Lies
Премиера:
04/07/2017г.
Тип:
ТВ сериал + OVA
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
LIDENFILMS
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Romance, Drama, School
Продуценти:
Frontier Works, Pony Canyon, Kodansha, Ultra Super Pictures, Memory-Tech, Amuse, Hakuhodo DY Music & Pictures, Animatic, DeNA, A-Sketch

Във футуристистичното общество, Япония въвежда сложната система "Червените нишки на науката", за да насърчи успешните бракове и да се пребори с все по-ниската раждаемост. На базата на изчисления за съвместимостта, на 16-годишните са им определени брачни партньори от правителството, с тежки последици за тези, които не се подчиняват на нареждането. За тийнейджъра Юкари Нежима (Yukari Nejima), който се смята за обикновен във всички отношения, тази система може да бъде най-добрия начин да живее пълноценен живот.

Но подтикнат от любопитството към своята съученичка и дългогодишна любов към нея, Мисаки Такасаки (Misaki Takasaki), Юкари се възпротивява на системата и признава любовта си. Въпреки първоначалното противене, Мисаки отвръща на чувствата му в момент на страст. За нещастие, преди двамата да могат да задълбочат връзката си, Юкари получава своето брачно съобщение. Той бива хвърлен в объркваща мрежа от любов и лъжи когато незаинтригуваната му партньорка, Ририна Санада (Ririna Sanada), се очарова от неговата незаконна любов.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾