Koi to Uso

恋と嘘

Във футуристистичното общество, Япония въвежда сложната система "Червените нишки на науката", за да насърчи успешните бракове и да се пребори с все по-ниската раждаемост. На базата на изчисления за съвместимостта, на 16-годишните са им определени брачни партньори от правителството, с тежки последици за тези, които не се подчиняват на нареждането. За тийнейджъра Юкари Нежима (Yukari Nejima), който се смята за обикновен във всички отношения, тази система може да бъде най-добрия начин да живее пълноценен живот.

Но подтикнат от любопитството към своята съученичка и дългогодишна любов към нея, Мисаки Такасаки (Misaki Takasaki), Юкари се възпротивява на системата и признава любовта си. Въпреки първоначалното противене, Мисаки отвръща на чувствата му в момент на страст. За нещастие, преди двамата да могат да задълбочат връзката си, Юкари получава своето брачно съобщение. Той бива хвърлен в объркваща мрежа от любов и лъжи когато незаинтригуваната му партньорка, Ририна Санада (Ririna Sanada), се очарова от неговата незаконна любов.

Трейлър

За да изгледате всички 13 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Добре е, но ужасен край!

Обичам това аниме само края не е толкова добър затова му давам 9,5/10

и аз мисля така

Не е зле като цяло заслужава си да се гледа края е неясен според мен ще има сезон 2 ( давам му 9/10 )

проверих в гугъл и казват че през 2019 трябвало да има 2 сезон но бил отменен заради ковида и сега не се знае кога ще излезе

Анимето е хубаво не е зле като цяло заслужава си да се гледа на Анимето му давам 8,9/10 което не е никак малко 😁

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах