Lost Song

Премиера:
08/04/2018г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Български превод:
Не
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Dwango
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Music, Drama
Продуценти:
Ultra Super Pictures, MAGES.

Lost Song разказва историите на жизнерадостната Рин (Rin) и сдържаната Финис (Finis) - две певици, способни да изпълняват магически песни. Рин е израснала в отдалечено селце със семейството си. Докато тя е учена да пази силите си в тайна, Финис живее и упражнява уменията си в кралския дворец.

Щастливият и спокоен живот на Рин е разбит, след като спасява със своята лечебна песен раненият рицар Хенри Леоборт (Henry Leobort). Но тя е видяна от войници, които прибягват към атака на селото ѝ, с надеждата да я заловят. Без място, където да отидат, тя и брат ѝ – изобретателят Ал (Al) – започват своето пътуване към столицата.

Финис се влюбва в Хенри и знаейки, че алчният и злобен принц Лууд Бърнстейн Четвърти (Lood Bernstein IV) я желае, ѝ се налага да пази връзката им в тайна. Тя иска да помогне на хората със своите песни, но с война на хоризонта, се притеснява, че Лууд ще ѝ заповяда да насочи магията си към бойното поле. Само времето ще покаже как нейната съдба и тази на Рин ще се пресекат, докато двете се стремят да намерят своя път.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾