Lost Song

Lost Song разказва историите на жизнерадостната Рин (Rin) и сдържаната Финис (Finis) - две певици, способни да изпълняват магически песни. Рин е израснала в отдалечено селце със семейството си. Докато тя е учена да пази силите си в тайна, Финис живее и упражнява уменията си в кралския дворец.

Щастливият и спокоен живот на Рин е разбит, след като спасява със своята лечебна песен раненият рицар Хенри Леоборт (Henry Leobort). Но тя е видяна от войници, които прибягват към атака на селото ѝ, с надеждата да я заловят. Без място, където да отидат, тя и брат ѝ – изобретателят Ал (Al) – започват своето пътуване към столицата.

Финис се влюбва в Хенри и знаейки, че алчният и злобен принц Лууд Бърнстейн Четвърти (Lood Bernstein IV) я желае, ѝ се налага да пази връзката им в тайна. Тя иска да помогне на хората със своите песни, но с война на хоризонта, се притеснява, че Лууд ще ѝ заповяда да насочи магията си към бойното поле. Само времето ще покаже как нейната съдба и тази на Рин ще се пресекат, докато двете се стремят да намерят своя път.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах