Log Horizon 2nd Season

ログ・ホライズン 第2シリーズ

След като се оказва за шест месеца хванат в капан в света на Elder Tale, Широе (Shiroe) и другите Приключенци започват да се приспособяват към нещата в новата си среда. Те започват да печелят доверието на местните хора, а Акиба (Akiba) процъфтява, благодарение на закона и реда, създаден от Кръглата маса на Широе, връщайки своята ежедневна дейност. Въпреки успехите си, Алиансът е изправен пред нова криза - средствата за управление на Акиба се изчерпват, а в града са проникнали шпиони от района на Минами (Minami).

С увеличаване силите на другите райони, се появява и необходимост на открият повече за необятния нов свят, в който са уловени - а това води Широе да реши, че е настъпил моментът да излязат извън пределите на града. Придружен от приятеля си Наотцугу (Naotsugu) и Ли Ган (Li Gan), пресметливият Широе прави своите ходове, надявайки се да разгадае нови възможности и в крайна сметка на открие пътя към дома.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Може ли да го преведете? Моля

Може ли да го преведете?

Некой който и да е моля да го преведете PLS. 🙏🙏🙏

някой ще го превежда ли сезон 2 и сезон 3

Някой смята ли да превежда 2-рият сезон, преди да е излязъл 3-ти?😕 Бих се радвала през лятото да го преведа, но не знам дали ще се справя с 25 епизода.

Мога да ти помогна ако искаш.😃

😮 Ooo! Мерси😁 ! Чесно, не очаквах някой да помогне 😅.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах