Little Witch Academia

リトルウィッチアカデミア

„Вярващото сърце е магията!“ - това са думите, които идолът, известна като „Бляскавата Каляска“, казва на Ацуко „Акко“ Кагари (Atsuko "Akko" Kagari) по време на едно от магическите си представления преди години. Оттогава Акко живее с тези думи и се стреми да стане вещица точно като нея, вещица, която може да накара хората да се усмихнат. Затова и дори немагическото ѝ обкръжение не може да я спре да се запише в магическата академия Луна Нова (Luna Nova).

Въпреки това, когато развълнуваната Акко най-накрая потегля към новото си училище, пътят ѝ до там е всичко друго, но не и приятно. След опасното пътуване, тя се сприятелява със срамежливата Лотте Янсон (Lotte Yansson) и саркастичната Сузи Манбаваран (Sucy Manbavaran). За нейно най-голямо удоволствие, тя открива пръчката на Шарлот, която взима за себе си. За съжаление времето ѝ в Луна Нова ще се окаже по-голямо предизвикателство, отколкото Акко се е надявала. Младото момиче абсолютно отказва да остане по-ниско от останалите ѝ връстнички, особено от нейния самопровъзгласил се съперник, красивата и надарена Дияна Кавендиш (Diana Cavendish). Това, на което разчита е своята решимост, която да компенсира безразсъдното ѝ поведение и липсата ѝ на магически способности.

Във време, когато магията е в своя упадък, Little Witch Academia проследява магическите приключения на Акко и приятелите ѝ докато научават истинското значение на това да си вещица.

Трейлър

За да изгледате всички 7 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

da ochakvame li prevod ili e samo do tuk???

MY HERO ACADEMIA WITH MAGIC 😍 😎 😍 😎 😍 😍

Само до пети еп? 😢

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах