Little Busters!

リトルバスターズ!

Английско заглавие:
LB!
Премиера:
06/10/2012г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
26
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
J.C.Staff
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Drama, Slice of Life, Supernatural, Comedy, School
Продуценти:
Warner Bros. Japan, Showgate

Като дете, Рики Наое (Riki Naoe) се затваря в себе си от света, благодарение на диагнозата нарколепсия, която получава след загубата на родителите си. Въпреки това, той е спасен когато един съдбоносен ден, момче на име Кьосуке (Kyousuke) го приема в отбор, наричащ себе си „Малките разбойници“. Съставен от Масато (Masato), Кенго (Kengo) и Рин (Rin), тези деца посвещават детството си побеждавайки злото и наслаждавайки се на своята младост.

Минават години, но дори и в гимназията тази група приятели остават заедно. Кьосуке решава отново да основе „Малките разбойници“, сформирайки бейзболен отбор, тъй като това е неговата последната му гимназиална година. Но има един проблем - нямат достатъчно членове! Нещата се обръщат и сега е ред на Рики да намери и вкара нови приятели в „Малките разбойници“, точно както Кьосуке го е направил за него.

Изненадващо, обаче, се появява знамение - Рин намира странно писмо закачено на колата ѝ, възлагайки им задължението да разкрият „тайната на този свят“, вършейки специфични задачи. Каква точно е тази тайна и защо е скрита? Това е точната задача за „Малките Разбойници“!

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾