Little Busters!

リトルバスターズ!

Като дете, Рики Наое (Riki Naoe) се затваря в себе си от света, благодарение на диагнозата нарколепсия, която получава след загубата на родителите си. Въпреки това, той е спасен когато един съдбоносен ден, момче на име Кьосуке (Kyousuke) го приема в отбор, наричащ себе си „Малките разбойници“. Съставен от Масато (Masato), Кенго (Kengo) и Рин (Rin), тези деца посвещават детството си побеждавайки злото и наслаждавайки се на своята младост.

Минават години, но дори и в гимназията тази група приятели остават заедно. Кьосуке решава отново да основе „Малките разбойници“, сформирайки бейзболен отбор, тъй като това е неговата последната му гимназиална година. Но има един проблем - нямат достатъчно членове! Нещата се обръщат и сега е ред на Рики да намери и вкара нови приятели в „Малките разбойници“, точно както Кьосуке го е направил за него.

Изненадващо, обаче, се появява знамение - Рин намира странно писмо закачено на колата ѝ, възлагайки им задължението да разкрият „тайната на този свят“, вършейки специфични задачи. Каква точно е тази тайна и защо е скрита? Това е точната задача за „Малките Разбойници“!

Трейлър

За да изгледате всички 6 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾