Lily C.A.T.

Английско заглавие:
Lily Cat
Премиера:
01/09/1987г.
Тип:
OVA
Епизоди:
1
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
67 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Studio Pierrot
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Sci-Fi, Horror, Space
Продуценти:
Victor Entertainment

Капсули за дълбок сън - технология, която позволява на човечеството да достигне звездите. Тези камери забавят процеса на стареене с 95%. Минава 20-годишно пътешествие, а астронавтът е остарял едва с година. Това определено си има своите предимства, но след няколко пътувания със сигурност човек започва се чувства доста самотно.

Но сега това не е най-големият проблем. Годината е 2264-та, корпорация Синкам (Syncam) изпраща Салдес (Saldes) и екипажа му от 13 човека (и една котка) в дълбокия космос, за да изследват потенциала на новооткрита планета на 20 години път от тях. Скоро след като се събуждат от хибернацията си, обаче, нещата се започват да се случват светкавично бързо. Първо, екипажът научава, че двама сред тях не са тези, за които се представят. След това, членове от екипажа започват да умират, един по един. После корабът започва да се обръща срещу тях. И точно когато смятат, че не може да стане по-лошо, те разбират за друг грозен проблем, с който трябва да се справят.

Това, което се предполагаше, че ще бъде проста изследователка мисия, се превръща в борба за оцеляване в дълбините на космоса. На 20 години от дома, те са напълно сами и никой друг не може да чуе писъците им.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾