Le Chevalier D'Eon

シュヴァリエ Le Chevalier D'Eon

Премиера:
02/07/2006г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
24
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
25 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
Production I.G
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Historical, Magic, Mystery, Seinen, Supernatural
Продуценти:
WOWOW, Shochiku, Kodansha, Sakura Create

През 18-ти век в Париж е открит ковчег, плаващ по река Сена. Той носи трупа на шпионина на крал Луи XV (Louis XV), благородницата Лия де Бомон (Lia de Beaumont), чийто по-малък брат Шарл д'Еон (Charles d'Eon) наскоро е помазан в рицарство. След като в града се случват няколко изчезвания, младият мечоносец осъзнава, че те някак си са свързани със смъртта на сестра му. Надявайки се да открие убийците, д'Еон се присъединява към тайната полиция, за да разследва инцидентите.

Следвайки уликите, парчетата от пъзела се подреждат и той разбира, че зад изчезването може да стои заговор, подтикнат от култ между членове на френското и руско благородство. Д'Еон стига до заключението, че Лия може да е разкрила истината, докато е била на мисия, в резултат на което е била убита.

Същата нощ тайната полиция тръгва да арестува херцога на Орлеан (Orléans) по подозрение, че е организатора. Изненадващо един от техните се превръща в гаргойл и избива групата. Мечоносецът се опитва да спаси единствения оцелял, само за да установи, че и той се е преобразил. По време на последвалата битка, д'Еон е завладян от отмъстителната душа на Лия, която поема контрол над тялото му и сама убива гаргойла. След тази ужасяваща сцена, д'Еон трябва да събере съюзници, за да разнищи истината зад този свръхестествен заговор.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾