Kyoukaisenjou no Horizon

境界線上のホライゾン

Английско заглавие:
Horizon in the Middle of Nowhere
Премиера:
02/10/2011г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
13
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Sunrise
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Sci-Fi
Продуценти:
Bandai Visual, Lantis, ASCII Media Works, Sony PCL

В далечното бъдеще хората изоставят опустошената Земя и се отправят към космоса. Поради неизвестен феномен, който им пречи да пътуват в космоса, човечеството се завръща на Земята, но я открива негостоприемна, с изключение на Япония.

За да се побере цялото човечество, около Япония са създадени джобни измерения, в които да се настани населението. За да намерят начин да се върнат в космоса, хората започват да пресъздават човешката история според Свещената книга „Заветът“. Но през 1413 г. от епохата на Завета, народите от джобните измерения нахлуват в Япония и я завладяват, разделяйки територията на феодални владения и принуждават японците да я напуснат.

Сега е 1648 г. от епохата на Заветите, а бежанците от Япония живеят в градския кораб „Мусаши“, който постоянно пътува из Япония и е наблюдаван от Съюза на Заветите - органът, който ръководи възстановката на историята. Слуховете за апокалипсис и война, обаче, започват да се разпространяват, когато Заветът спира да разкрива какво се случва след 1648 г.

Възползвайки се от тази ситуация, Тоори Аои (Toori Aoi), ръководител на Върховната федерация на Академия Мусаши Ариадуст и председател на ученическия съвет, повежда съучениците си да използват тази възможност, за да си върнат родината.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾