Kyokou Suiri 2nd Season

虚構推理 2nd Season

Английско заглавие:
In/Spectre Season 2
Премиера:
09/01/2023г.
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
25 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
Brain's Base
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Mystery, Romance, Supernatural, Shounen
Продуценти:
Nihon Ad Systems, Kodansha, KlockWorx, Docomo Anime Store, King Records, Crunchyroll, BS NTV, Mixi

Насладете се на втори сезон на „Kyokou Suiri“.

По време на снежна буря старият приятел на Масаюки Мурои (Masayuki Muroi) го бута от планината към сигурна смърт. Въпреки това той оцелява след падането и се спасява благодарение на Юки-Онна (Yuki-Onna) - духът на красива млада жена, за която се твърди, че води мъжете към гибелта им - но всичко, което иска в замяна, са пари.

Единадесет години по-късно Масаюки води успешен живот, оженил се е и е натрупал голямо състояние. Но когато фирмата му се срива, а съпругата му изневерява, той се оттегля в града, където Юки-Онна някога го е спасила, и се свързва отново с нея, като ѝ предлага пари и вкусни ястия. Докато се възстановява от нещастията си, на вратата му чука още едно - бившата му съпруга е намерена пребита до смърт и сега само Юки-Онна - която не може да се разкрие - може да потвърди алибито му.

Тъй като няма към кого да се обърне, тя се обръща за помощ към Бога на мъдростта на духовете, Котоко Иванага (Kotoko Iwanaga). Почитан от различните духове, които бродят по земята, Котоко използва необикновения си ум и хитрост, за да разреши всички техни спорове. В изпълнение на дълга си да предпазва духовете и хората от сблъсък, Котоко води със себе си безсмъртното си гадже Куроу Сакурагава (Kurou Sakuragawa) и обещава да докаже невинността на Масаюки, без да разкрива съществуването на Юки-Она.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾