Kuroshitsuji

黒執事

Младият Сиел Фантомхайв (Ciel Phantomhive), познат още като Кучето-охрана на Кралицата, се грижи на многото неспокойни събития, които се случват във викторианска Англия на Нейно величество. Подпомогнат от Себастиан Михаелис (Sebastian Michaelis), неговият лоялен иконом с привидно нечовешки способности, Сиел използва всички средства, необходими за да се свърши работата както трябва. Но има ли нещо повече в този облечен в черно иконом, отколкото някой би сметнал на пръв поглед.

В миналото на Сиел се таи тайна трагедия, която го обгръща в постоянна тъмнина - по време на един от най-мрачните си моменти, той сключва договор с демона Себастиан, залагайки душата си за отмъщението на онези, които са го накърнили. Днес, Себастиан е не само адски добър иконом, но е и перфектният слуга, изпълняващ заповедите на своя господар - като през цялото време очаква вкусното угощение, което ще си спретне от душата на Сиел. Между двамата се образува връзка докато двамата работят, за да разкрият мистерията зад веригата от редица несполуки, които са споходили Сиел, която нито Рая, нито Ада биха могли да разкъсат.

Трейлър

За да изгледате всички 24 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Аз и Грел понякога доста си приличаме особено с любовта ни към червеното

avatarДеактивиран акаунтпреди 6 месеца

УНИКАЛНО АНИМЕ!! ЗАСЛУЖАВА СИ ГЛЕДАНЕТО! ♾/10

ТОВА БЕШЕ НАЙ-ЯКОТО АНИМЕ.БЯХА СМЕСЕНИ ТОЛКОВА МНОГО ЧУВСТВА!!!!!!!!!!😀

BEST ICONOM ( BUTLER ) EVER 😎 😎 😎 😎

Страхотно за жанра си

Не ме грабна :(((

Едно от любимите ми анимета! 💖 💖

Опенинга 😻 😻 😻 Сиел 😘 😘 😘

Супер! Много се радвам да видя това аниме! Отдавна му се канех!

опенинга е страхотенн 😻 Себастиян и Сиел също😽

@EnvyHyperZ за жалост нямаме контрол над тях. Ако можехме щяхме да ги спрем, но това са условията на платформата за видео споделяне... 😐

😁 много ме кефи

Много интересно аниме😊

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах