Kuroko no Basket 3rd Season

黒子のバスケ

След триумфа си срещу Йосен Хай (Yosen High), баскетболният отбор на Сейрин (Seirin) достига полуфиналите на Зимната купа, заедно с Кайджо (Kaijou), Ракузан (Rakuzan) и Шуутоку (Shuutoku). Всеки от тях има по един член от "Поколението на чудесата", а Сейрин се подготвя да се изправи пред най-големите препятствия по пътя си към спечелването на Зимната купа.

В последния сезон на Kuroko no Basket, Куроко (Kuroko) отново се изправя лице в лице със старите си съотборници, опитвайки се да им покаже, че индивидуалните умения не са единственият начин да се играе баскетбол. Твърдото му убеждение е, че неговата форма на баскетбол - да се играе отборно - е правилният начин за действие в този спорт, ще се сблъска с талантите на перфектното копиране и абсолютната власт.

Докато Куроко се опитва да докаже, че неговият начин за игра на баскетбол е "правилна", той и останалите от гимназия Сейрин имат една ясна цел - да спечелят Зимната купа и да преодолеят силата на "Поколението на Чудесата", които отдавна доминират на гимназиалната баскетболна сцена.

Трейлър

За да изгледате всички 25 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Има вероятност да излезе 4ти сезон но нищо не е сигурно още


At this point ‘Kuroko no Basket’ season 4 release date of 2021 or 2022 seems like a distant dream. We will update this section as soon as we learn more.

има ли четвърти и ще излиза ли

v opisanieto pi6e 4e , posledniq sezon

Любимият ми трети сезон. Не помня вече колко пъти съм го гледала. И не бих престанала да го гледам 😍 😍 😍

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах