Kuroko no Basket 2nd Season

黒子のバスケ

Английско заглавие:
Kuroko's Basketball 2
Премиера:
06/10/2013г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
25
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Production I.G
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Shounen, Sports, Comedy, School
Продуценти:
Bandai Visual, Lantis, Nihon Ad Systems, Banpresto, Shueisha, BS11

С края на шампионата Интерхай (Interhigh Championship), баскетболният отбор на Сейрин (Seirin) пренасочва усилията си, обучавайки се по-здраво от всякога, за да получи шанса си да вземе участие в Зимната купа. Както Куроко (Kuroko), така и Кагами (Kagami) виждат, че стари приятели се връщат в животите им, представяйки предизвикателство както в, така и извън корта.

С развиването на нови умения и създаването на нови съюзи, нови врагове от различни отбори - гиганти от гимназиални баскетболни отбори като Йоусен (Yousen), Шуутоку (Shuutoku) и Тоуоу (Touou) - се изправят срещу непрестанните опити на Сейрин да стигнат до върха. Всички тези училища се оказват страшни противници, чиито способности се прогресират експоненциално, докато Куроко се бори да намери баланса между неговата решителност да играе като част от отбора и желанието му да спечели.

С отварянето на стари рани, нови предизвикателства на игрището и нови врагове  - "Некоронованите крале", които са се заклели да победят новаците, дали Сейрин някога ще постигне мечтата си да победят "Поколението на Чудесата"?

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾