Kuroko no Basket

黒子のバスケ

През последните три години, баскетболният отбор на гимназия Тейко (Teikou) е коронясан шампион, благодарение на петима изключителни играчи, които с уникалните си умения, оставят опонентите си в отчаяние и феновете във възторг. Но след дипломирането им, известните като "Поколението на чудесата" поемат по отделни пътища и вече се смятат като противници.

В гимназия Сейрин (Seirin) двама нови първокурсници доказват, че не са просто обикновени баскетболисти - обещаващият играч Тайга Кагами (Taiga Kagami), завърнал се от Америка и Тецуя Куроко (Tetsuya Kuroko) - привидно обикновен студент, чиято липса на присъствие му позволява да се движи незабелязано. Въпреки че Куроко не е нито атлетичен, нито е способен да отбелязва точки, той е бивш член на баскетболния отбор на Тейко, където играе като "Phantom Sixth Man", подавайки бързо топката и помагайки на своите съотборници.

Kuroko no Basket проследява историята на играчите от Сейрин, които се опитват да станат най-добрия японски гимназиален отбор, печелейки шампионата Интерхай (Interhigh Championship). За да стигнат до целта си, обаче, те трябва да се изправят срещу няколко силни отбора, някои от които имат сред редиците си по един от петте играча със божествени способности, за които Куроко и Тайга сключват пакт да ги победят.

Трейлър

За да изгледате всички 25 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Искам хороскоп като от това аниме за да се държа като мидорима и да се шегувам с хората хд

Уникално! Може да научиш трикове в баскетбола

започвам дано става за убиване на времето :)

Мисля да го почвам.Добро ли е?

Лично аз, спрях да го гледам преди много време, защото му изгубих тръпката, но щом ти се гледа нещо баскетболно определено можеш да го видиш, не е лошо.

Аниме, което можеш да гледаш страшно много пъти без да ти омръзне. Едно от любимите ми спортни анимета, които не мога да спра да гледам дори като минават години 😍 😍 😍

💝 много ми харесва!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах