Kuroko no Basket

黒子のバスケ

Английско заглавие:
Kuroko's Basketball
Премиера:
08/04/2012г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
25
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Production I.G
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Shounen, Sports, Comedy, School
Продуценти:
Bandai Visual, Lantis, Nihon Ad Systems, Mainichi Broadcasting System, Banpresto, Shueisha, BS11

През последните три години, баскетболният отбор на гимназия Тейко (Teikou) е коронясан шампион, благодарение на петима изключителни играчи, които с уникалните си умения, оставят опонентите си в отчаяние и феновете във възторг. Но след дипломирането им, известните като "Поколението на чудесата" поемат по отделни пътища и вече се смятат като противници.

В гимназия Сейрин (Seirin) двама нови първокурсници доказват, че не са просто обикновени баскетболисти - обещаващият играч Тайга Кагами (Taiga Kagami), завърнал се от Америка и Тецуя Куроко (Tetsuya Kuroko) - привидно обикновен студент, чиято липса на присъствие му позволява да се движи незабелязано. Въпреки че Куроко не е нито атлетичен, нито е способен да отбелязва точки, той е бивш член на баскетболния отбор на Тейко, където играе като "Phantom Sixth Man", подавайки бързо топката и помагайки на своите съотборници.

Kuroko no Basket проследява историята на играчите от Сейрин, които се опитват да станат най-добрия японски гимназиален отбор, печелейки шампионата Интерхай (Interhigh Championship). За да стигнат до целта си, обаче, те трябва да се изправят срещу няколко силни отбора, някои от които имат сред редиците си по един от петте играча със божествени способности, за които Куроко и Тайга сключват пакт да ги победят.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾