Kurokami The Animation

黒神 The Animation

Гимназистът Ибуки Кейта (Ibuki Keita) винаги е бил преследван от всякакви несгоди от както се помни. Без видима причина, всички около него умират по трагичен начин. Това го и кара да се откаже от това да се сближава с който и да е било, дори с приятелката си от детинство, Акане Сано (Akane Sano). Това и оставя Кейта сам-самичък в живот, пълен с мизерия и позор.

Докато една вечер се храни в любимия си магазин за рамен, Кейта се среща със странно младо момиче на име Куро (Kuro). Притежавайки способности, които надминават тези на нормален човек, Куро е класифицирана като Мотоцумитама (Mototsumitama). Тя разказва на момчето за „Терра“ (Terra) - жизнена сила, разделяна между трима еднакви хора; глобален феномен, наречен „Системата Допелинер“ (Doppeliner System).

Като Мотоцумитама, Куро пази „Coexistence Equilibrium“ - съществата, които защитават потока на Терра по целия свят. Кейта категорично отхвърля легитимността на тази история, докато не е заловен в кръстосан огън в този скрит свят. На прага на смъртта той сключва договор с младото момиче, без да знае същинското му значение. Сега, той и Куро са обвързани и трябва да са заедно през цялото време. Може ли нещастието на Кейта да стане още по-голямо...?

Трейлър

За да изгледате всички 23 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾