Koukyoushihen Eureka Seven: New Order

交響詩篇エウレカセブン第51話「ニュー・オーダー」

Премиера:
06/04/2012г.
Тип:
Специални
Епизоди:
1
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Bones
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Sci-Fi, Adventure, Romance, Drama, Mecha

Специален обобщен епизод, който показва кадри от събитията, случили се от епизод 48 и нататък с аудио, което е било записано преди това.

Концепцията за този специален епизод е възможен реален край, измислен от персонала на Eureka Seven. През март 2012 г. Studio BONES решава да постави съществуващите кадри от телевизионния сериал с нов, неизлъчван досега звук и да го излъчи за първи път по телевизията. Аудиото на епизод 51 предполага, че Еурека (Eureka) трябва да тръгне на пътешествие, за да разпръсне седем части от душата си по земята, за да я успокои. В крайна сметка пътищата на Еурека и Рентън (Renton) трябва да се разделят, но последният се заклева, че ще се срещнат отново някой ден, независимо от всичко.

Епизод 51 няма абсолютно никаква връзка с продължението на Eureka Seven, „Eureka Seven AO“, тъй като това бил истинският край, който не в крайна сметка не е използван за оригиналното телевизионно изпълнение на сериала. „Eureka Seven AO“ продължава от събитията, случили се в епизод 50 - Wish Upon a Star.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾