Koukyoushihen Eureka Seven

交響詩篇エウレカセブン

Английско заглавие:
Eureka Seven AO
Премиера:
17/04/2005г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
50
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Bones
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Sci-Fi, Adventure, Romance, Drama, Mecha
Продуценти:
Aniplex, Bandai Visual, Kadokawa Shoten, Mainichi Broadcasting System, Bandai, Ashi Production, Sony Music Entertainment, Bandai Namco Games, Hakuhodo DY Media Partners, Bandai Channel, USEN

В затънтения град Белфорест (Bellforest) живее 14-годишният Рентон Търстон (Renton Thurston). Неговата мечта е да напусне дома си и да се присъедини към наемническата група Gekkostate, надявайки се да намери някакво приключение, в и без това скучния му живот. Въпреки това, останал между натиска на дядо си да стане механик и наследството на починалия си баща, единственото вълнение на Рентън е в свободното си време да яхва Трапар (Trapar) вълна.

Всичко обаче се променя, когато неизвестен обект се разбива в гаража на Рентън, който се оказва Light Finding Operation - робот, способен да язди Трапар вълни - или по-известен като Нирваш (Nirvash). Пилотът му е младата Еурека (Eureka), член на „Gekkostate“, която моли момчето да направи настройки на робота ѝ. Тяхната среща бележи началото на участието на Рентън в Gekkostate, потегляйки заедно с Еурека като втория пилот на Нирваш.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾