Koukyoushihen Eureka Seven

交響詩篇エウレカセブン

В затънтения град Белфорест (Bellforest) живее 14-годишният Рентон Търстон (Renton Thurston). Неговата мечта е да напусне дома си и да се присъедини към наемническата група Gekkostate, надявайки се да намери някакво приключение, в и без това скучния му живот. Въпреки това, останал между натиска на дядо си да стане механик и наследството на починалия си баща, единственото вълнение на Рентън е в свободното си време да яхва Трапар (Trapar) вълна.

Всичко обаче се променя, когато неизвестен обект се разбива в гаража на Рентън, който се оказва Light Finding Operation - робот, способен да язди Трапар вълни - или по-известен като Нирваш (Nirvash). Пилотът му е младата Еурека (Eureka), член на „Gekkostate“, която моли момчето да направи настройки на робота ѝ. Тяхната среща бележи началото на участието на Рентън в Gekkostate, потегляйки заедно с Еурека като втория пилот на Нирваш.

Трейлър

За да изгледате всички 50 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Има превод в замунда.

avatarДеактивиран акаунтпреди 10 месеца

Благодаря,че каза!Аз ги намерих и във вибокс,и от там ги добавих,че е по удобно😁 😁 вече всички са добавени😊

Великолепно аниме, изключително развива въображението. Някога из тракерите се откриваше даже с български превод, не знам на коя група.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах