** Kouhai

○○交配

Английско заглавие:
Assisted Mating
Премиера:
31/01/2020г.
Тип:
OVA
Епизоди:
8
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
16 мин. на епизод
Аудитория:
Rx (Хентай)
Студио:
Majin
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Hentai, Harem

Създадена е специална правителствена програма за борба с намаляването на раждаемостта на получовешките раси, страдащи от липса на мъже. Чрез така наречената „система за подпомагане“ случайно избрани хора са задължени да се чифтосват с определени партньори - било то елфи, сирени или дори дракони.

Елфската принцеса Ирис Теа Едерлиндт (Iris Thea Eaderlindt), известна с откритото си мислене и приятелско отношение към хората, е прехвърлена в столичната академия Арк (Ark Metropolitan Academy). По стечение на обстоятелствата новият ѝ учител е избран за неин партньор за чифтосване. Разтревожена, но решена да изпълни дълга си да осигури бъдещето на своята раса, тя започва да участва в нужните действия с него. За нейна изненада открива, че предците на партньора ѝ са орки, известни с изключителната си сексуална мощ.

Тъй като към класа се присъединяват още ученици получовеци, които научават за „страничната работа“ на учителя си, за Ирис става все по-трудно да задържи вниманието на партньора си само върху себе си.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾