Koori Zokusei Danshi to Cool na Douryou Joshi

氷属性男子とクールな同僚女子

Английско заглавие:
The Ice Guy and His Cool Female Colleague
Премиера:
04/01//2023г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Liber, Zero-G
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Romance, Supernatural, Comedy
Продуценти:
Square Enix, Lantis, Movic, Nagoya Broadcasting Network, ABC Animation, NetEase, BS Asahi, Bandai Namco Music Live, Saber Links

Химуро (Himuro) е офис служител, който принадлежи към раса от свръхестествени същества със странни сили. Всеки път, когато е дълбоко концентриран, той подсъзнателно потапя бедните си колеги в близка до Арктика картина. Въпреки това, противно на смразяващите си сили, Химуро е топъл и добър човек. Обича цветята и котките, но, уви, не може да се сближи с тях.

Той има слабост към колежката си Фуюцуки (Fuyutsuki) - спокойна жена, която умее да дава прости решения на нестандартните му проблеми. Всеки път, когато тя направи нещо за него, в сърцето на Химуро се надига снежна буря от емоции и той не забелязва бушуващата снежна буря, която предизвиква на пода в офиса.

Благодарение на снежните му изблици, чувствата на мъжът са очевидни за всички, освен за колежката му. Въпреки това, подхранван от огромно обожание и желание, Химуро е готов да направи всичко, за да завладее сърцето ѝ.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾