Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! 2

この素晴らしい世界に祝福を! 2

Когато Казума Сатоу (Kazuma Satou) умира са му дадени две възможности - да отиде на небето или да бъде прероден във фантастичен свят. След като избира новия свят, богинята Аква (Aqua) му възлага да победи краля на демоните, оставяйки го да избере оръжието, което ще му помогне. Казума решава да избере самата Аква, за което съжалява от момента на своя избор.

Той не стига, че е задържал безполезно божество, което се е превърнало отчасти в протойерей, но и дуото трябва да събере достатъчно пари, за свърже някак двата края. В добавка към проблемите им, групата им продължава да се разраства, когато в редиците им се присъединяват все повече проблемни авантюристи. Един от тях е заклинателят Мегумин (Megumin), който е специалист по експлозии, които може да прави веднъж на ден и отказва да научи нещо друго. Освен него е и кръстоносецът Лалатина „Даркнес“ Дъстинес Форд (Lalatina „Darkness“ Dustiness Ford), който е мазохист, който в сравнение прави Казума да изглежда чист като момина сълза.

Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! 2 продължава да следва Казума и останалата част от неговата група през безброй приключения за събиране на пари и справяне с проблемните си личности. Нещата обаче рядко вървят по план и често се отклоняват от собствените си идиотски тенденции.

Трейлър

За да изгледате всички 10 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾