Kono Oto Tomare! 2nd Season

この音とまれ!

Английско заглавие:
Kono Oto Tomare!: Sounds of Life Season 2
Премиера:
06/10/2019г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
13
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Platinum Vision
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Music, Shounen, Romance, Drama, School
Продуценти:
WOWOW, Movic, KlockWorx, Memory-Tech, King Records, Shueisha, Pony Canyon Enterprise

Клубът „Кото“ (Koto) на гимназия Токисе (Tokise) се справя смело с прекъснатото си и несинхронизирано изпълнение на фестивала на традиционната японска музика в регион Канто (Kanto). Членовете на клуба Чика Кудо (Chika Kudou), Сатова Хузуки (Satowa Houzuki), Такезо Курата (Takezou Kurata), Хиро Курусу (Hiro Kurusu), Кота Мизухара (Kouta Mizuhara), Санаясу Адачи (Saneyasu Adachi) и Мичитака Сакаи (Michitaka Sakai) са съкрушени, когато научават отрицателните резултати от представянето си, което ги натъжава. Въпреки това, групата осъзнава потенциала си и ентусиазирано се съгласява колективно да усъвършенстват уменията си, за да подобрят недостатъците си, за да се справят с предстоящите национални квалификации през зимата.

С помощта на техния вече решен да помага съветник, Сузука Такинами (Suzuka Takinami), целта на групата постепенно става постижима, тъй като започват да разбират основите на добрата музика и да усъвършенстват способностите си за свирене на кото, репетирайки по-често, за да придобият това, което им липсва най-много - опит.

Въпреки това, докато пътуват към националния конкурс, ентусиазираната компания се сблъсква с предизвикателства, които пречат на съсредоточаването и напредъка им. Оказва се, че не само заплахата от други силни училища и музиканти остава, но се появяват и гимназиалните проблеми на зараждащите се романтични отношения на скоро завършващите зрелостници, които също започват да поставят под въпрос границите на решителната група тийнейджъри и бъдещето на клуба по кото.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾