Kono Healer, Mendokusai

このヒーラー、めんどくさい

Английско заглавие:
Don't Hurt Me, My Healer!
Премиера:
10/04/2022г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Jumondo
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Adventure, Comedy
Продуценти:
AT-X, Nippon Columbia, BS11, Crunchyroll, Kadokawa Media House, Kadokawa, INCS toenter

В свят, в който нашествията на чудовища са необуздани и чести, да бъдеш приключенец в група се смята за една от най-желаните професии заради честта и славата, които осигурява. В желанието си да се прочуе млад човешки воин на име Алвин (Alvin) възнамерява да започне кариерата си, като изпълни заявка от ниско ниво за гилдията.

Докато е на път, той се сблъсква с магическа мечка и веднага се оказва в затруднено положение. За късмет към него се приближава елфската лечителка Карла (Karla), питайки го дали се нуждае от помощ - привидно невиждаща ситуацията пред себе си. След дискусия, ненужно усложнена от абсурдно ексцентричната личност на Карла, Алвин някак си я убеждава да му помогне. За съжаление, вместо да го излекува, тя случайно хвърля проклятие - ако Алвин се отдалечи твърде много от нея, той ще умре.

Въпреки че е принуден да я придружава, докато проклятието не бъде развалено, главният ни герой остава непоколебим в амбицията си да стане пълноправен авантюрист. С партньор до себе си пътуването към целта му може да стане по-лесно или по-трудно - в зависимост от капризите на Карла.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾