Kämpfer

けんぷファー

Английско заглавие:
Kampfer
Премиера:
02/10/2009г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
R+ (Умерена голота)
Студио:
Nomad
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Romance, Super Power, Comedy, Ecchi, School, Shoujo Ai
Продуценти:
TBS, RAY

Да се събудиш като красиво момиче може да е фантазия за някои момчета, но когато Нацуру (Natsuru) внезапно става супер женствен разбира, че вече е Kämpfer - мистичен боец, който трябва да се бори с други Kämpfers в женска форма. Оттогава животът му става истински кошмар!

Оставяйки настрана очевидните визуални проблеми, най-добрата приятелка от детството на Нацуру се оказва, че е преминала на другия бряг и безнадеждно се е влюбила в новото му женско тяло. Все още не вие е достатъчно объркано? Училището на Нацуру има отделни части за момчета и момичета, затова както него, така и женското му аз са записани в училището. Освен това се носят и слухове, че той ходи с неговото женско аз. Освен него обаче има и други Kampfer ученици, които посещават училището и искат да я „изведат“. Проблемът е, че той си няма и на представи дали искат да я изведат „на среща“ или перманентно...

О, а споменахме ли, че Kämpfers използват мечове и оръжия?! Хормони, юмруци и други части на тялото ще се мятат наляво-надясно, докато нашият двуполов трябва или да стане претендент или да умре!

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾