Kishin Douji Zenki

鬼神童子ZENKI

В древни времена се водила голяма битка между големия магьосник Ено Озуно (Enno Ozuno) и злата богиня на демоните Карума (Karuma). За съжаление Ено нямал силите да я победи сам и се оказал принуден да призове Зенки (Zenki), силен демон-пазител. След като Каруна е победена, Ено запечатва Зенки в колона, разположен в храма му.

1 200 години след епичната битка, потомката на Ено, Чияки (Chiaki), прекарва дните в развеждане на туристите родния си град Шикигами-чо (Shikigami-cho) и в екзорсизъм, за да свързва двата края. Един ден двама крадци влизат в града ѝ, с надеждата да отворят печата в храма Озуно и да освободят скритото вътре съкровище. Но това, което всъщност изскача, е тъмно същество, което се прикрепя към нещастниците, превръщайки ги в демонични същества. След тази трансформация те започват да вилнеят в храма, тероризирайки бедната Чияки.

Сега зависи от младата наследничка да освободи силите на семейството си, да призове Зенки и да спаси Шикигами-чо от тези демони, както и другите зли същества, които със сигурност следват стъпките им.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾