Kishin Douji Zenki

鬼神童子ZENKI

Английско заглавие:
Zenki
Премиера:
09/01/1995г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
51
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Studio Deen
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Magic, Shounen, Horror, Comedy, Ecchi
Продуценти:
TV Tokyo, Kitty Films, Yomiuri Advertising, K-Factory

В древни времена се водила голяма битка между големия магьосник Ено Озуно (Enno Ozuno) и злата богиня на демоните Карума (Karuma). За съжаление Ено нямал силите да я победи сам и се оказал принуден да призове Зенки (Zenki), силен демон-пазител. След като Каруна е победена, Ено запечатва Зенки в колона, разположен в храма му.

1 200 години след епичната битка, потомката на Ено, Чияки (Chiaki), прекарва дните в развеждане на туристите родния си град Шикигами-чо (Shikigami-cho) и в екзорсизъм, за да свързва двата края. Един ден двама крадци влизат в града ѝ, с надеждата да отворят печата в храма Озуно и да освободят скритото вътре съкровище. Но това, което всъщност изскача, е тъмно същество, което се прикрепя към нещастниците, превръщайки ги в демонични същества. След тази трансформация те започват да вилнеят в храма, тероризирайки бедната Чияки.

Сега зависи от младата наследничка да освободи силите на семейството си, да призове Зенки и да спаси Шикигами-чо от тези демони, както и другите зли същества, които със сигурност следват стъпките им.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾