Kiseijuu: Sei no Kakuritsu

寄生獣 セイの格率

Пристигат в мълчание и мрак, спускащи се от небето, гладни за човешка плът. Паразитите - това са извънземни създания, които идват на Земята, за да могат да оцелеят, нахлувайки и поемайки контрола върху човешкото общество. Никой не знае тайната им, освен Шиничи Изуми (Shinichi Izumi), студент, на когото дясната ръка се заразява с паразита. Шиничи и Миги (Migi), паразитът в ръката му, неохотно се сприятеляват и се оказват уловени между войната на хората и паразитите.

Трейлър

За да изгледате всички 24 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Всичко ху0аво си има край😭 анимето е наистина добро. Препоръчвам го с две ръце😁

Страхотно аниме! 💜 Изгледах го страшно бързо, защото историята е ... уникално добра! Гледайте го! 💛

Много добро аниме! Давам му 10 от 10!

Хора гледайте го просто е номер 1 😲

Анимето е брутално - адаптация на манга от 80те, но направено по съвременен начин. Арт - стайла е добър, историята също. Персонажите са изградени многопластово, а темите които анимето засяга са сериозни и много добре представени - екологичната тема в Parasyte - това, че хората сме най - свирепите и безмилостни хищници и това, че самите ние можем да доведем света до неговия край. Не напоследно място е саундтрака - уникален, като композицията next to you си остава една от all time favorite!

Анимето е страхотно! Има страхотен character development, екшън и много интересни моменти. Също opening-ът е уникален. Заслужава си гледането!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах