Kingdom 4th Season

キングダム 第4シリーズ

Премиера:
10/04/2022г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
26
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
Pierrot Plus
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Historical, Seinen, Military
Продуценти:
Avex Pictures, Shueisha, NHK Enterprises

Насладете се на новия четвърти сезон на Kingdom!

След приключването на широкомащабната коалиционна кампания, цял Китай е в състояние на икономическо възстановяване. Победителят в битката, държавата Цин, не прави празлика. Там политическите партии, ръководени от Ин Джън (Ying Zheng) и Бувей Лю (Buwei Lü), продължават своя вътрешен конфликт. След като е играл ролята на цар в коалиционната битка, Джън се ползва с доверието на народа - но Лю далеч не се е отказал от борбата. След 18 месеца той планира да прекъсне церемонията по навършване пълнолетието на Джън.

Междувременно армията на Чжао (Zhao), наброяваща 20 000 войници, се е отправила към Цин. В кралския двор, поради липсата на генерали, способни да отговорят на настъпващата заплаха, Лю хитро предлага Чжън да поеме командването. Вместо това обаче Чън Дзяо (Cheng Jiao), полубрат на Чжън, се явява доброволец. Тъй като по време на коалиционната битка двамата си имат доверие, Чжън приема Дзяо за свой заместник.

Силите на Чжао обаче се оттеглят само половин ден след сблъсъка с армията на Дзяо. Тъй като в сенките бързо назряват проблеми, вътрешната борба на Цин само се усложнява още повече. Има само двама души, на които Джън смята, че може да разчита - генерал Би (Bi), който командва 30 000 души, и Шин (Xin), водач на силите на Фей Шин (Fei Xin).

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾