King of Prism: Shiny Seven Stars

Премиера:
16/04/2019г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Tatsunoko Production
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Music, Sports, Shoujo

След като се явява на турнира за Купата на краля на призма, представяйки Едел Роуз (Edel Rose) и получавайки представа за това какво е да си бъдеща звезда на призма, Ичиджо Шин (Ichijo Shin) влиза в гимназиалния отдел на Академия Какьоин през пролетта. Коджи (Koji), Хиро (Hiro) и Казуки (Kazuki) от Over The Rainbow напускат Едел Роуз и основават нова агенция. Всички те са доста заети.

Междувременно, след като титлата на Краля на призма е открадната от Хиро, лидерът на Шварц Роуз (Schwarz Rose), Норизуки Джин (Norizuki Jin), предлага PRISM.1, който да определи нов крал, различен от Краля на призма. След това той обявява, че Шварц Роуз и Едел Роуз ще се състезават помежду си.

Докато всички се подготвят за PRISM.1, Юкиноджо (Yukinojo) се разкъсва между участието си в кабуки и шоуто на призма. Той не се чувства така, сякаш използва потенциала си в нито едно от двете и не знае какво да прави. Баща му го вижда в този вид и му казва да напусне света на призма...

Това е история за трудностите и конфликтите, пред които са изправени младите мъже, които искат да станат Звезди на призма, а Шоуто на призма ще покаже какво има в сърцата им.

С King of Prism: Shiny Seven Stars ще завладеем сърцето ви, представяйки ви най-зашеметяващите визуални ефекти.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾