Kidou Senshi Gundam Unicorn

機動戦士ガンダムUC(ユニコーン)

Английско заглавие:
Mobile Suit Gundam Unicorn
Премиера:
12/03/2010г.
Тип:
OVA
Епизоди:
7
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
62 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Sunrise
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Sci-Fi, Drama, Mecha, Military, Space
Продуценти:
Bandai Visual, Kadokawa Shoten

През 0096 година от Вселенския век, три години след неуспешния опит на Чар Азнабъл (Char Aznable) да принуди хората да се преселят в космоса, животът в колониите в орбита около Земята продължава. В една от тези колонии, в „Страна 4“, живее Банагър Линкс (Banagher Links) - 16-годишен младеж, който води спокоен живот със съучениците си.

Одри Бърн (Audrey Burne), последният потомък на велика тиранична фамилия, се заема да открадне ключа към мистериозно устройство, известно като „Кутията на Лаплас“. Смята се, че тя притежава силата да определя хода на Вселената, карайки Одри да пътува до „Страна 4“, в опит да я отнеме от сегашния ѝ притежател и да я запази от „Ръкавите“ (Sleeves), оцелелите останки от Нео-Зеон на Шар Азнабъл (Char Aznable). В търсенето си тя се натъква на Банагър и променя безвъзвратно живота му.

Когато „Страна 4“ е подложена на атака от страна на „Ръкавите“ и техните плодотворни бойци Марида Круз (Marida Cruz) и Фул Фронтал (Full Frontal), Банагър поема контрола над новопостроения Гъндам Еднорог, за да защити приятелите си и да опази съдбата на човечеството.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾