Kenpuu Denki Berserk

剣風伝奇ベルセルク

Роден от трупа на своята майка, младият наемник Гътс (Guts), възприема бойното поле като единствения начин за оцеляване. Всеки ден той рискува живота си, за да оцелее и се придвижва от едното кръвопролитие към другото.

След като се сблъсква с силната банда от наемници „Бандата на Ястреба“, Гътс е вербуван от техния харизматичен водач Грифит (Griffith) под псевдонима „Белия Ястреб“. След като бързо изкачва редиците, за да стане водач на офанзивното крило, Гътс се доказва като силна придобивка към войската на Грифит и превземат Мидланд без съпротива. Въпреки това, докато бандата се стреми към признание, Гътс бавно но сигурно разбира, че светът не е толкова черно-бял, за какъвто първоначално го е смятал.

Kenpuu Denki Berserk се развива в средновековната епоха и е една мрачна и зловеща история, която следва стремежа на един мъж да намери своето място в света, докато подпомага жаждата за сила на друг и така невъобразимата трагедия започва да се развива.

Трейлър

За да изгледате всички 4 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Моляяяяя качете другите епизоди.

3-ти и 4-ти епизод също са преведени.

От *Kenpuu Denki* Berserk са преведени само първите два еп-а. Аз ще следя епизодите да се качват в минимален срок след излизането им в канала на преводача във vbox, така че спокойно ^^

В профилът на Дракат са преведени първите 4 епизода.

Извинявам се за забавянето, качени са! Благодаря за инфото ^^

Кога се очаква да добавите епизодите? :)

strahotno anime 90/100 voice actinga na dub-a e ujasen tho

Аниме(и манга) с доста качества!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах