Kenka Dokugaku

喧嘩独学

Английско заглавие:
Viral Hit
Премиера:
11/04/2024г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
В момента излиза
Продължителност:
22 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Okuruto Noboru
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, School
Продуценти:
Dentsu, Fuji TV, GAGA, Slow Curve, Fujipacific Music, BS Fuji, Crunchyroll, Line Digital Frontier

Тормозен от своя съученик и популярен Newtube стриймър, Пакко (Pakgo), гимназиалният живот на Ю Хобин (Yoo Hobin) е изпълнен с унижения и обиди. Проблемите му обаче не свършват дотук - извън училище той работи на половин работен ден, за да плаща сметките на майка си в болницата. Един ден Хобин случайно разсипва рамен върху оператора на Пакко, „Чиксе“ (Jiksae), препъва се в кабел и прекъсва връзката на другото момче с неговия гейминг стрийм. В крайна сметка на Хобин му омръзва от мизерния начин на живот, той отвръща на удара и се стига до жалка спречка с оператора.

На следващата сутрин се разкрива, че привидно изключената камера е записала цялата срамна схватка на двете момчета. Освен това кадрите случайно са качени в Newtube и за една нощ стават моментално популярни, като Хобин печели от зрителска аудитория огромните десет милиона вона.

Привлечен от парите, които стриймингът в платформата може да предложи на него и майка му, той работи заедно с най-малко очаквания му съюзник Чиксе, за да създадат още видеоклипове с боеве и да видят докъде може да ги отведе стриймингът. Изправяйки се срещу хулигани като Пакко и други привидно непобедими противници, Хобин или ще се издигне до върха на стрийминг света, или най-накрая ще срещне враг, когото не може да надхитри.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾