Kekkai Sensen & Beyond

血界戦線 & BEYOND

Преди три години в Ню Йорк се отварят порти между Земята и Отвъдното, който улавя хората и същества от друго измерение в непромокаем балон. След възстановяването на града, чудовищата, магията и лудостта са често срещани явления в района, сега по-известен като мястото на Хелсалем (Hellsalem's Lot). Леонардо Уотч (Leonardo Watch) е млад фотограф, който случайно се сдобива с „Всевиждащите очи на боговете“, в замяна на зрението на сестра си. Той идва в този паранормален град, за да открие отговори за тайнствената сила, която притежава. Много скоро той осъзнава, че живота му драстично се променя, когато се присъединява към Либра (Libra) - тайна организация от хора със свръхестествени способности, посветили се в поддържането на реда в ежедневния хаос на Хелсалем.

Това обаче е едва началото на неочакваното приключение на младия Леонардо. Независимо от постоянната заплаха на духовните врагове, той е решен да разкрие тайните на силата си и да намери начин да върне зрението на сестра си. Kekkai Sensen & Beyond следва Леонардо докато се отправя на още по-щури приключения със своите другари, борейки се да осигури мир и ред.

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Малко ми е манджа с грозде това аниме, но пак става
7/10

Уникално аниме. Ако някой има представа къде мога да гледам от осми епизод натам, нека пише. Не успях да намеря останалите епизоди никъде. И изобщо не държа да са преведени на български.

Има ги в vbox7 ама ся ще ги качат тук

Не, не. Беше качил епизодите от първи сезон, а това е втори.

Ау извинявам се не съм забелязал че това е 2ри сезон сорка 😅😅

Готино име - да готина сила - да сезон 2 - да

avatarДеактивиран акаунт19/Nov/2020г. 13:56ч.

За продължение не се съжалява 😎 😎 😎 😎

дано да се преведе цялото

Искрено благодаря, че някои се е захванал с превода <3

мисля че ги има преведени епизодите в профила на trembax в вибокс7

при него виждам само първи сезон

Жалко, че няма превод 😥

Някога имаше, но блокираха видеята заради авторски права.

Някой има ли на прадстава защо са изтрити или блокирани видеата на този сезон защото искам да го продължа на български не ми се занимава да ги търся на английски ?

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах