Kekkai Sensen & Beyond

血界戦線 & BEYOND

Преди три години в Ню Йорк се отварят порти между Земята и Отвъдното, който улавя хората и същества от друго измерение в непромокаем балон. След възстановяването на града, чудовищата, магията и лудостта са често срещани явления в района, сега по-известен като мястото на Хелсалем (Hellsalem's Lot). Леонардо Уотч (Leonardo Watch) е млад фотограф, който случайно се сдобива с „Всевиждащите очи на боговете“, в замяна на зрението на сестра си. Той идва в този паранормален град, за да открие отговори за тайнствената сила, която притежава. Много скоро той осъзнава, че живота му драстично се променя, когато се присъединява към Либра (Libra) - тайна организация от хора със свръхестествени способности, посветили се в поддържането на реда в ежедневния хаос на Хелсалем.

Това обаче е едва началото на неочакваното приключение на младия Леонардо. Независимо от постоянната заплаха на духовните врагове, той е решен да разкрие тайните на силата си и да намери начин да върне зрението на сестра си. Kekkai Sensen & Beyond следва Леонардо докато се отправя на още по-щури приключения със своите другари, борейки се да осигури мир и ред.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Благодаря за субтитрите 😊😊😊😊😊

За продължение не се съжалява 😎 😎 😎 😎

Благодаря за субтитрите ❤️❤️❤️

дано да се преведе цялото

Искрено благодаря, че някои се е захванал с превода <3

мисля че ги има преведени епизодите в профила на trembax в вибокс7

Жалко, че няма превод 😥

Някога имаше, но блокираха видеята заради авторски права.

Някой има ли на прадстава защо са изтрити или блокирани видеата на този сезон защото искам да го продължа на български не ми се занимава да ги търся на английски ?

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах