Keijo!!!!!!!!

競女!!!!!!!!

Най-новият японски състезателен спорт, кейджо (keijo), се състои от няколко прости правила - участничките трябва да стоят на кръгли платформи, плацикащи в басейн. Тяхната крайна цел е да съборят всички свои противници, използвайки единствено своите гърди или дупета. Въпреки необичайните условия, спортът привлича милиони зрители в цялата страна и разполага с богат награден фонд. Много амбициозни спортисти приемат предизвикателството, с надеждата да станат следващия национален шампион.

След дипломирането си от гимназията, енергичната Нозоми Каминаши (Nozomi Kaminashi) стъпва в света на кейджо, надявайки се да спечели много пари за своето бедно семейство. Като надарена гимнастичка, Назоми бързо се доказва като силен конкурент, след като грабва вниманието на всички на своя дебют. Срещайки нови приятели и съперници, докато се изкачва в класациите, Нозоми открива, че пътят към успеха като кейджо състезател е пълен с безмилостна конкуренция, която ще постави на тест не само тялото ѝ, но и нейната душа.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Ще има ли превод

Как е завършен дори няма епизоди

Когато пише завършен означава че самото аниме е завършено а не че са го превели. Смисъл ако пише сега излиза значи че все още го няма никъде цялото. Поне така аз мисля но май е така

Haide prevedete gi texi epizodi de

dobur vecher koga sshte dobavite epizodite

Може ли да ми кажете от къде се гледат епизодите или ги няма преведени

Здравей, за момента няма преведени епизоди на това аниме.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах