Binbogami ga!

貧乏神が!

Ичико Сакура (Ichiko Sakura) живее живота си по възможно най-лесния начин. Благословена с късмет, тя има всичко, което някога е искала, включително красота, интелигентност и богатство. Момиджи Бинбода (Momiji Binboda) е богинята на нищетата. В пълен контраст с Ичико, тя е прокълната с нещастие сякаш е в постоянен спектакъл, плосък бюст и кутия под мост за свой дом.

Животите им се преплитат когато Момиджи оправдава себе си и съобщава някои нещастни новини на Ичико. Нейното голямо количество късмет се дължи на това, че тя неволно изстисква късмета на хората около себе си. На Бинбода е възложено да отнеме откраднатия късмет, преди да е взела толкова много, че хората около нея да не успяват дори да оцелеят! Но Сакура, с малко помощ от странстващия монах Боби Статис (Bobby Statice), успява да се пребори с богинята на нищетата. Това поражение принуждава богинята да привлече подкрепления под формата на Кумагай (Kumagai), нейното мече и богът куче-мазохист, Момоо Инугами (Momoo Inugami).

Безумието настъпва, тъй като спокойният живот на Ичико е заменен с ежедневни битки за нейното богатство. За да оцелее в хаоса, тя ще се нуждае от целия късмет, който може да получи, в Binbougami ga!

Трейлър

За да изгледате всички 3 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах