Binbogami ga!

貧乏神が!

Английско заглавие:
Good Luck Girl!
Премиера:
05/06/2012г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
13
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Sunrise
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Shounen, Parody, Supernatural, Comedy
Продуценти:
TV Tokyo, Bandai Visual, Dentsu, Trinity Sound, Sony Music Entertainment, Studio Jack, Shueisha

Ичико Сакура (Ichiko Sakura) живее живота си по възможно най-лесния начин. Благословена с късмет, тя има всичко, което някога е искала, включително красота, интелигентност и богатство. Момиджи Бинбода (Momiji Binboda) е богинята на нищетата. В пълен контраст с Ичико, тя е прокълната с нещастие сякаш е в постоянен спектакъл, плосък бюст и кутия под мост за свой дом.

Животите им се преплитат когато Момиджи оправдава себе си и съобщава някои нещастни новини на Ичико. Нейното голямо количество късмет се дължи на това, че тя неволно изстисква късмета на хората около себе си. На Бинбода е възложено да отнеме откраднатия късмет, преди да е взела толкова много, че хората около нея да не успяват дори да оцелеят! Но Сакура, с малко помощ от странстващия монах Боби Статис (Bobby Statice), успява да се пребори с богинята на нищетата. Това поражение принуждава богинята да привлече подкрепления под формата на Кумагай (Kumagai), нейното мече и богът куче-мазохист, Момоо Инугами (Momoo Inugami).

Безумието настъпва, тъй като спокойният живот на Ичико е заменен с ежедневни битки за нейното богатство. За да оцелее в хаоса, тя ще се нуждае от целия късмет, който може да получи, в Binbougami ga!

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾