Kara no Kyoukai Movie: Mirai Fukuin - Extra Chorus

劇場版 空の境界 未来福音 extra chorus

Английско заглавие:
The Garden of Sinners: Future Gospel - Extra Chorus
Премиера:
28/09/2013г.
Тип:
Специални
Епизоди:
1
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
32 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
ufotable
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Magic, Mystery, Drama, Supernatural

Микия Кокутоу (Mikiya Kokutou) дава на Шики Рьоуги (Shiki Ryougi) да се грижи да котка, понеже него няма да го има известно време. Макар че Шики е против, той все пак оставя котката и момичето се оказва принудена да се опита да разбере новата си котешка компания. Но с нейния късмет, четириногото явно е харесало Микия и той ѝ липсва.

По-късно в друга част на града Рирису Миядзуки (Ririsu Miyazuki) посещава мястото, на което скъпата ѝ приятелка се самоубива. Тя смята също да сложи край на живота си, но среща Фуджино Асагами (Fujino Asagami) - сляпа нейна съученичка с травматично минало. Макар че двете момичета нямат много общо, Асагами напомня на Миядзуки на загубената ѝ приятелка и ѝ помага да разбере болката си.

Два месеца по-късно Микия решава да празнува Нова година с Шики, вместо със семейството си, което много разстройва сестра му Адзака, поради което тя прекарва празниците с приятелките си от училище. С падането на снега, Микия се замисля какво би искал най-много - Шики да бъде изпълнена с щастие.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾