Kanojo, Okarishimasu

彼女, お借りします

Зарязан от приятелката си, емоционално разбития колежанин Казуя Киношита (Kazuya Kinoshita) се опитва да умилостиви празнината в сърцето като си наема гадже от мобилно приложение. В началото Чизуру Мизухара (Chizuru Mizuhara) изглежда като перфектното момиче, която притежава всичко, което някой би могъл да иска - страхотен външен вид и грижовен характер.

След като вижда смесени мнения в профила ѝ след първата им среща и все така измъчван от предишната си връзка, Казуя вярва, че Чизуру просто си играе със сърцата на мъжете и също ѝ оставя негативна оценка. Ядосаната от неуважението на клиента ѝ, Чизуру разкрива истинската си природа - дръзка и темпераментна, пълна противоположност на първите впечатления, които оставя у него. В този момент Казуя получава новина за баба си, която е влязла в болницата и не му остава друго, освен да вземе момичето със себе си.

Макар да не се оказва нещо сериозно, баба му е в екстаз от факта, че най-накрая си е намерил сериозна приятелка, за което винаги е и мечтала. Неспособен да ѝ каже истината, Казуя и Чизуру са принудени да поддържат фалшива връзка и да се преструват, сякаш са наистина влюбени един в друг.

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Това е romance версията на One Piece - твърде дълга история! И на всичкото отгоре за 209 chapter-a (до момента) абсолютно нищо не се случва. Бавят я тая история твъъъърде много. Едното от тея момичета (Sumi) дори я забравиха, не се е появявала в мангата от близо 100 chapter-a. Main Character-a е много зле, чак да се издразниш и няма никакво развитие между него и Female main character-a. За губене на време става, но всичко друго е dogshit. 4/10 дори е твърде висока оценка, но съм склонен да я дам заради добрата анимация и добрите дизайни на character-ите.

Кой го ебе за мангата

Приятел, анимето е базирано на мангата... Тоест, това което става в мангата ще стане и в анимето. По твоята логика, на кой изобщо му пука и за анимето? Много безмислен коментар Ивчооо, Ивчооо..

Заслужава ли си с името ?

Това е този тип анимета където се напрягаш супер много от невежеството на главния герой. Идеята е супер, но главния герой не струва. Ще дам 7 от 10 само заради красиво нарисуваните момичета. ( XD 🤣)

Който не се съгласи с мен е пълен ретарт буквално цялото аниме е посветено на детенце със VIRGIN SHIELD!! Предложиха му секс и той отказа

То това е факт

@animeportal нали спойлерите бяха забранени дф

аз съм гледала анимето и дори не се сещам за какво говори, таке че спокойно

Може би там където Ruka го съблазняваше мисля

Да се откаже секс докато не си във връзка е грях за мъжа😅

Кога излиза 2 сезон

Уникално аниме😍

На което и аниме да отида се има твой коментар лтф

Кога ще в 2рия сезон ?

avatarДеактивиран акаунтпреди 10 месеца

2022 натисни на предстоящи и ще ти излезе

GIRLFRIEND IS NEVER EASY IN EVERY WORLD - BELIEVER 😍 😍 😍 😍 😍

ще излижа ли 12 епизод

Много ме радва евала на този който пише субтитрите

Мен още си ме радва

А и не бих го описала като ечи. По-скоро си е романтика, но по-насочена към мъжката аудитория, вместо към женската. Но все пак е много готино!

Зареди повече

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах