Kanojo, Okarishimasu

彼女, お借りします

Зарязан от приятелката си, емоционално разбития колежанин Казуя Киношита (Kazuya Kinoshita) се опитва да умилостиви празнината в сърцето като си наема гадже от мобилно приложение. В началото Чизуру Мизухара (Chizuru Mizuhara) изглежда като перфектното момиче, която притежава всичко, което някой би могъл да иска - страхотен външен вид и грижовен характер.

След като вижда смесени мнения в профила ѝ след първата им среща и все така измъчван от предишната си връзка, Казуя вярва, че Чизуру просто си играе със сърцата на мъжете и също ѝ оставя негативна оценка. Ядосаната от неуважението на клиента ѝ, Чизуру разкрива истинската си природа - дръзка и темпераментна, пълна противоположност на първите впечатления, които оставя у него. В този момент Казуя получава новина за баба си, която е влязла в болницата и не му остава друго, освен да вземе момичето със себе си.

Макар да не се оказва нещо сериозно, баба му е в екстаз от факта, че най-накрая си е намерил сериозна приятелка, за което винаги е и мечтала. Неспособен да ѝ каже истината, Казуя и Чизуру са принудени да поддържат фалшива връзка и да се преструват, сякаш са наистина влюбени един в друг.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

ще излижа ли 12 епизод

Много ме радва евала на този който пише субтитрите

Мен още си ме радва

А и не бих го описала като ечи. По-скоро си е романтика, но по-насочена към мъжката аудитория, вместо към женската. Но все пак е много готино!

Предпорагам че анимето ще има 2-ри сезон, защото мангата е около 155 чаптъра, а засега са доста назад с анимиранито. Анимето е супер готино, както и мангата и се надявам да се задържи и за 2-ри сезон, че натам е супер интересно. 😁

Мога ли да гледам анимета в сайта обаче с английски субтитри

Не, тук са само с български

:( мерси все пак

Ох, слава, не се оказа поредното безмозъчно ечи, супер се заформя засега, отдъхнах си xD

Ама то дори няма жанр Ecchi.

Да, защото са му орязали показването на гащите, явно го излъчват в неподходящо за него време... 😂 😂 Всичко в него си е неоспоримо ечи иначе. След трети еп започна да ме изнервя, впрочем.

Аз от трейлара бях хайпнат сега ще чакам още 10 седмици да излязат всички епизоди но ще си струва

Много ми допадна!

Ъъъъ... много се колебая за това.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах