Kanojo, Okarishimasu

彼女, お借りします

Зарязан от приятелката си, емоционално разбития колежанин Казуя Киношита (Kazuya Kinoshita) се опитва да умилостиви празнината в сърцето като си наема гадже от мобилно приложение. В началото Чизуру Мизухара (Chizuru Mizuhara) изглежда като перфектното момиче, която притежава всичко, което някой би могъл да иска - страхотен външен вид и грижовен характер.

След като вижда смесени мнения в профила ѝ след първата им среща и все така измъчван от предишната си връзка, Казуя вярва, че Чизуру просто си играе със сърцата на мъжете и също ѝ оставя негативна оценка. Ядосаната от неуважението на клиента ѝ, Чизуру разкрива истинската си природа - дръзка и темпераментна, пълна противоположност на първите впечатления, които оставя у него. В този момент Казуя получава новина за баба си, която е влязла в болницата и не му остава друго, освен да вземе момичето със себе си.

Макар да не се оказва нещо сериозно, баба му е в екстаз от факта, че най-накрая си е намерил сериозна приятелка, за което винаги е и мечтала. Неспособен да ѝ каже истината, Казуя и Чизуру са принудени да поддържат фалшива връзка и да се преструват, сякаш са наистина влюбени един в друг.

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾