Kanojo, Okarishimasu

彼女, お借りします

Английско заглавие:
Rent-a-Girlfriend, Kanokari
Премиера:
10/07/2020г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
TMS Entertainment
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Shounen, Romance, Comedy, School
Продуценти:
Mainichi Broadcasting System, Kodansha, DMM pictures, DMM Music

Зарязан от приятелката си, емоционално разбития колежанин Кадзуя Киношита (Kazuya Kinoshita) се опитва да умилостиви празнината в сърцето като си наема гадже от мобилно приложение. В началото Чидзуру Мидзухара (Chizuru Mizuhara) изглежда като перфектното момиче, която притежава всичко, което някой би могъл да иска - страхотен външен вид и грижовен характер.

След като вижда смесени мнения в профила ѝ след първата им среща и все така измъчван от предишната си връзка, Кадзуя вярва, че Чидзуру просто си играе със сърцата на мъжете и също ѝ оставя негативна оценка. Ядосаната от неуважението на клиента ѝ, Чидзуру разкрива истинската си природа - дръзка и темпераментна, пълна противоположност на първите впечатления, които оставя у него. В този момент Кадзуя получава новина за баба си, която е влязла в болницата и не му остава друго, освен да вземе момичето със себе си.

Макар да не се оказва нещо сериозно, баба му е в екстаз от факта, че най-накрая си е намерил сериозна приятелка, за което винаги е и мечтала. Неспособен да ѝ каже истината, Кадзуя и Чидзуру са принудени да поддържат фалшива връзка и да се преструват, сякаш са наистина влюбени един в друг.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾