Kami-tachi ni Hirowareta Otoko

神達に拾われた男

Рьома Такебаяши (Ryouma Takebayashi) умира в съня си на 39-годишна възраст, оставяйки зад себе си живот пълен с нещастия. Съжалявайки го, три божества му предлагат възможността да се превъплъти в магически свят, където ще има само една мисия – да бъде себе си и просто да се наслаждава на живота. Те даряват Рьома с големи физически способности, както и възможността безпроблемно да овладява всякакви елементи, обещавайки да го наглеждат. Новият му живот като малко дете официално започва, след като бива телепортиран в гора.

Минават три години. Прекарвайки по-голямата част от времето си в изследване на слаймове, Рьома успява да развие уникални видове, обучавайки цяла армия от слаймове, като междувременно развива и магическите си умения. Въпреки, че младото момче е доволно от отшелническото си съществуване и удобния пещерен дом, компанията на други хора все пак започва донякъде да му липсва. След като изцерява пострадал член на преминаваща група пътешественици от херцогско семейство, Рьома е убеден да продължи с тях и да излезе от гората, придружаван от своята слайм компания. Той обаче дори не подозира за очакващия го нов свят, в който уменията му като магьосник и дресьор на слаймове ще продължат да предизвикват изненада и възхищение.

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Брат благодаря че го преведе цялото аниме, дано ако има втори сезон пак да го превеш

брат какво му има на това аниме толкова цветно и хубаво

Благодаря за превода

превеждате но ако не искате да го довършвате не го започвайте

За твое сведение всеки преводач може да почне и зареже някое аниме когато си поиска и никой друг няма думата по въпроса. Ние сме тези, които си губим свободното време да правим нещо безплатно, така че ние решаваме

Не съм съгласна само, че "си губим свободното време". За мен е прекрасен начин да си прекараме времето и изобщо не е загуба. Иначе определено ние си решаваме.

как си губим времето и ако искате го правете или не го правете това е

благодаря за превода бих искал да ви помоля знам че не сте длъжни да го

кога ще преведете еп 2

Много ми хареса браво на преводача

вместо да караш хората да чакат просто ги преведи или кажи на хората да глидат във Vbox7 с английски събтитри

Никой не е принудил никого да чака. Досега сигурно има хора, които и на английски са си го изгледали. Ако решиш да чакаш някой да го преведе, си е твой избор.

Хайде, стига ревахте, ето ви първи епизод преведен. За другите обаче нищо не обещавам 😈

ще има ли превод

Изглежда яко. Нямам търпение да започне!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах