Kami-tachi ni Hirowareta Otoko

神達に拾われた男

Английско заглавие:
By the Grace of the Gods
Премиера:
04/10/2020г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Maho Film
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Adventure, Slice of Life
Продуценти:
Lantis, Toei Video, KlockWorx, Nikkatsu, Asmik Ace, Hobby Japan, AMG MUSIC, BS Fuji, Hakuhodo DY Music & Pictures, Amusement Media Academy, Exa International, Bandai Namco Arts

Рьома Такебаяши (Ryouma Takebayashi) умира в съня си на 39-годишна възраст, оставяйки зад себе си живот пълен с нещастия. Съжалявайки го, три божества му предлагат възможността да се превъплъти в магически свят, където ще има само една мисия – да бъде себе си и просто да се наслаждава на живота. Те даряват Рьома с големи физически способности, както и възможността безпроблемно да овладява всякакви елементи, обещавайки да го наглеждат. Новият му живот като малко дете официално започва, след като бива телепортиран в гора.

Минават три години. Прекарвайки по-голямата част от времето си в изследване на слаймове, Рьома успява да развие уникални видове, обучавайки цяла армия от слаймове, като междувременно развива и магическите си умения. Въпреки, че младото момче е доволно от отшелническото си съществуване и удобния пещерен дом, компанията на други хора все пак започва донякъде да му липсва. След като изцерява пострадал член на преминаваща група пътешественици от херцогско семейство, Рьома е убеден да продължи с тях и да излезе от гората, придружаван от своята слайм компания. Той обаче дори не подозира за очакващия го нов свят, в който уменията му като магьосник и дресьор на слаймове ще продължат да предизвикват изненада и възхищение.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾