Kami-tachi ni Hirowareta Otoko

神達に拾われた男

Рьома Такебаяши (Ryouma Takebayashi) умира в съня си на 39-годишна възраст, оставяйки зад себе си живот пълен с нещастия. Съжалявайки го, три божества му предлагат възможността да се превъплъти в магически свят, където ще има само една мисия – да бъде себе си и просто да се наслаждава на живота. Те даряват Рьома с големи физически способности, както и възможността безпроблемно да овладява всякакви елементи, обещавайки да го наглеждат. Новият му живот като малко дете официално започва, след като бива телепортиран в гора.

Минават три години. Прекарвайки по-голямата част от времето си в изследване на слаймове, Рьома успява да развие уникални видове, обучавайки цяла армия от слаймове, като междувременно развива и магическите си умения. Въпреки, че младото момче е доволно от отшелническото си съществуване и удобния пещерен дом, компанията на други хора все пак започва донякъде да му липсва. След като изцерява пострадал член на преминаваща група пътешественици от херцогско семейство, Рьома е убеден да продължи с тях и да излезе от гората, придружаван от своята слайм компания. Той обаче дори не подозира за очакващия го нов свят, в който уменията му като магьосник и дресьор на слаймове ще продължат да предизвикват изненада и възхищение.

Трейлър

За да изгледате всички 1 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

кога ще преведете еп 2

Много ми хареса браво на преводача

вместо да караш хората да чакат просто ги преведи или кажи на хората да глидат във Vbox7 с английски събтитри

Никой не е принудил никого да чака. Досега сигурно има хора, които и на английски са си го изгледали. Ако решиш да чакаш някой да го преведе, си е твой избор.

Хайде, стига ревахте, ето ви първи епизод преведен. За другите обаче нищо не обещавам 😈

ще има ли превод

Изглежда яко. Нямам търпение да започне!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах