Kamisama Hajimemashita◎

神様はじめました◎

Английско заглавие:
Kamisama Kiss Season 2
Премиера:
06/01/2015г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
TMS Entertainment
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Demons, Romance, Shoujo, Supernatural, Comedy
Продуценти:
Dentsu, Sotsu

На Нанами Момозоно (Nanami Momozono) и нейните близки приятели, Томое (Tomoe) и Мизуки (Mizuki), се налага да минат през доста предизвикателства, откакто Нанами поема мантията на бога-покровител Микаге (Mikage). Естествено, богът на вятъра Отохико (Otohiko) идва да покани Нанами на „Божественото събрание“ (Divine Assembly) в Изумо (Izumo), домът на боговете. Младото божество решава да вземе Мизуки със себе си, оставяйки Томое да я замества в училище. Тя обаче отива със собствени мотиво на събранието - да открие местонахождението на изчезналия лорд Микаге.

След приключенията си в Изумо, Нанами се среща с Ботанмару (Botanmaru), дете тенгу (tengu), което търси някой, който тя познава твърде добре — идола Шинджиро Курама (Shinjirou Kurama). Ботанмару има нужда от техния принц Шинджиро, да се върне у дома на планината Курама (Kurama) и да спре тиранията на Джиро (Jirou), който поема управлението на родния им град. Въпреки това, Нанами скоро открива сила, много по-тъмна, докато Джироу работи в планината.

Като новоизлюпен бог, привикващ към божествеността, Нанами открива, че трябва да се справя с разбунтувано тенгу, разцъфналите си чувства към Томое и странен мъж, свързан както с миналото на Томое, така и с нейното бъдеще.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾