Kamisama Hajimemashita◎

神様はじめました◎

На Нанами Момозоно (Nanami Momozono) и нейните близки приятели, Томое (Tomoe) и Мизуки (Mizuki), се налага да минат през доста предизвикателства, откакто Нанами поема мантията на бога-покровител Микаге (Mikage). Естествено, богът на вятъра Отохико (Otohiko) идва да покани Нанами на „Божественото събрание“ (Divine Assembly) в Изумо (Izumo), домът на боговете. Младото божество решава да вземе Мизуки със себе си, оставяйки Томое да я замества в училище. Тя обаче отива със собствени мотиво на събранието - да открие местонахождението на изчезналия лорд Микаге.

След приключенията си в Изумо, Нанами се среща с Ботанмару (Botanmaru), дете тенгу (tengu), което търси някой, който тя познава твърде добре — идола Шинджиро Курама (Shinjirou Kurama). Ботанмару има нужда от техния принц Шинджиро, да се върне у дома на планината Курама (Kurama) и да спре тиранията на Джиро (Jirou), който поема управлението на родния им град. Въпреки това, Нанами скоро открива сила, много по-тъмна, докато Джироу работи в планината.

Като новоизлюпен бог, привикващ към божествеността, Нанами открива, че трябва да се справя с разбунтувано тенгу, разцъфналите си чувства към Томое и странен мъж, свързан както с миналото на Томое, така и с нейното бъдеще.

Трейлър

За да изгледате всички 17 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

обожавам това аниме ^^

Това аниме е п осто страхотно и го препоръчвам на всички УНИКАЛНО Е

Уникално аниме! Стана ми любимо 😍 😍

kamisama-kiss Hajimemashita season 1

Това не е ли е 2 сезон ? Много по странно е от другите видеа някои се повтарят

Добре де харесва ми ама не свърши кат хората. Казват че има допълнителни епизоди а не ги намирам. Трябваше да свърши по друг начин 2 сезон

napishi v google kamisama kiss ova 1 i gledai posle ova 2, ova 3 i vsicki do kraq vuv vibox 7 gi ima vsichki s bg subs

Да именно на тези видеа е много странно

Това е едно от любимите ми анимета❤️❤️

Моето топ 1 аниме обожавам го

Прекрасно аниме! ❤️😍Благодаря за превода! 😊😊

обожавам това аниме 😢 😍 😍 😍

Скучновато ми беше...

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах