Kamigami no Asobi

神々の悪戯

Могъщият бог Зевс (Zeus) все повече и повече се притеснява за положението на различните богове. Те изглежда са се отчуждили много от човечеството и се нуждаят от малко помощ, за да се свържат отново с него. Затова той създава училище по модел на човешките  - с различни спални за всеки пол, кафене с истинска храна и разбира се класни стаи.

Юуи Кусанаги (Yui Kusanagi) е обикновено човешко момиче, което току-що се завръща от своето завършване, намира пламтящ меч в барака. Любопитството ѝ я кара да го докосне, като в резултат на това тя бива пренесена в това училище. Там, тя се натъква на един Бог след друг и както и на самия Зевс, който ѝ обяснява, че тя трябва да научи боговете за хората, живота и любовта. На всичко отгоре, той запечатва силите на боговете и обявява, че ако те не успеят да напълнят магическия контейнер (може би със знания и разбирания за човечността) за една година, те ще останат в капана на това училище завинаги.

С цел да заличи негативните ефекти на слабата връзка между двата свята, Юуи дава най-доброто от себе си да научи боговете по човешкия начин.

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Супер аниме

Анимето е готино, но предполагам, че повече ще допадне на нежния пол :)

Уникално!!!!! Препоръчвам с две ръце!!!

Анимето е супер. В vbox7 ги има всички епизоди преведени на български.

Благодаря! 😊 Вече всички епизоди са добавени и в сайта. Приятно гледане! 🍿

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах