Kamigami no Asobi

神々の悪戯

Премиера:
06/04/2014г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Brain's Base
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Magic, Romance, Shoujo, Supernatural
Продуценти:
Frontier Works, Broccoli, Movic, Showgate

Могъщият бог Зевс (Zeus) все повече и повече се притеснява за положението на различните богове. Те изглежда са се отчуждили много от човечеството и се нуждаят от малко помощ, за да се свържат отново с него. Затова той създава училище по модел на човешките  - с различни спални за всеки пол, кафене с истинска храна и разбира се класни стаи.

Юуи Кусанаги (Yui Kusanagi) е обикновено човешко момиче, което току-що се завръща от своето завършване, намира пламтящ меч в барака. Любопитството ѝ я кара да го докосне, като в резултат на това тя бива пренесена в това училище. Там, тя се натъква на един Бог след друг и както и на самия Зевс, който ѝ обяснява, че тя трябва да научи боговете за хората, живота и любовта. На всичко отгоре, той запечатва силите на боговете и обявява, че ако те не успеят да напълнят магическия контейнер (може би със знания и разбирания за човечността) за една година, те ще останат в капана на това училище завинаги.

С цел да заличи негативните ефекти на слабата връзка между двата свята, Юуи дава най-доброто от себе си да научи боговете по човешкия начин.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾