Kami no Tou

神之塔 -Tower of God-

„Кулата на Бог“ се върти около момче на име Двадесет и петия Бам (Twenty-Fifth Bam), прекарало по-голямата част от живота си заклещено под огромна и мистериозна Кула, единствено с близката си приятелка Рахел (Rachel) за компания. Когато Рахел влиза в Кулата, Бам също успява да отвори вратата към нея и се изправя пред предизвикателствата на всеки етаж от тази кула, опитвайки се да открие най-близката си приятелка.

Трейлър

За да изгледате всички 13 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

2 PLACE FOR 2020 😎 😎 😎 😎

кога ще излиза втори сезон?

Добро аниме, ама ми се стори кратичко.
Имам усещането за нещо незавършено.
Явно, защото ми хареса... :D

Има проблем с 4 епизод. :(

Уникално аниме 🤩

Не знам защо, но имам чувството, че Рейчъл може да се промени. Тя и сега е преживяла много, за да вземе трудното решение - кулата или Бам. Някакси мисля, че след като види звездите (ако успее), тя ще разбере, че нищо не е по-важно от любовта и ще се замисли много. И все пак, няма безгрешен човек. Бих дала шанс на Рейчъл, ако изяви желание да се промени. Надявам се да се съберат с Бам. И аз, както повечето в коментарите, докато не изгледах 13 епизод, не харесвах Рейчъл и не виждах смисъл в това Бам да държи толкова на нея, след като тя не го иска. Струваха ми се като Сакура и Наруто, просто няма как да ги шипваш. Но след като изгледах последния епизод, мнението ми за Рейчъл се промени тотално. Както и да е, дано се съберат в следващия сезон.

Разбирам логиката ти,но не мисля като теб.Аз в началото харесвах Рейчъл ,но в последният епизод я намразих.Тя каза ,че още от началото мрази Бам защото той получавал всичко,което тя си е мечтала.И не вярвам ,че би пожелала да се промени.Вярвам ,че видя колко доволна беше ,че ,,уби,, Бам.Но дори и да пожелае да се промени Бам няма да я приеме.РАЗБИРА СЕ В МОМЕНТА НЕ СПОРЯ С ТЕБ!!ПРОСТО ИЗКАЗВАМ МНЕНИЕТО СИ❤

В момента чета мангата, не съм стигнала частта където Бам и Рейчъл се срещат но, не мисля че ще се сприятелят отново. Кун се изкачва заедно с Рейчъл само заради Бам, тъй като той наистина мисли, че е мъртъв, но той е усетил, че тя лъже за краката си и че е обичала Бам.

avatarДеактивиран акаунт28/Jun/2020г. 22:54ч.

СТРАХОТНО Е😎 😎 😎 😎 😎

Еха как приключи :о

Благодаря за превода ♥️♥️♥️

Анимето ще има втори сезон, но пак 2021 година. Не съм сигурна кой месец, но май ще е януари.

Къде видя тази информация 😮

Просто аз не съм видяла никъде да са казвали за втори сезон, но все пак се надявам да има!

Почти всички бойци в това аниме завиждат на Бам за неговата сила и решителност(заради завистта, която Хох изпитваше към неговата сила се самоуби). Рейчъл не заслужава той да се бие за нея, за да може да достигне върха. Надявам се накрая Рейчъл никога да не види звездите (защото е к*чка)🙂

Не е така. Според мен Рахел все пак е интересна героиня и много интересно се завъртя историята с този последен епизод. Нямаше да е толкова готино ако Рахел не беше такава каквато е и ако Бам не я ценеше толкова. А и все пак видяхме, че не й е било лесно да достигне до това решение, но в крайна сметка избра кулата... Както казаха накрая, може би тази кула ще ги побърка. Както и да е, страхотна история и дано да направят втори сезон!

Тъпо постъпи ръйчъл

Много жалко от страна на Рейчъл

Но все още не знаем защо постъпи така

почти сигурен съм, че Рейчъл го е направила нарочно, защото ако сте чели мангата то в мангата тя не е чак толкова добър човек даже бих казал че би направила всичко за да се качи на кулата. Единствената пречка на Рейчъл е Бам, защото той има качествата да се изкачи на кулата. Също така Рейчъл завижда на Бам за много неща. Например: завижда му за това че има приятели ; завижда му за това че е по-силен ; завижда му за това че той беше избран от Хедон, а тя в мангата не беше избрана а по скора направи зделка, с която да продължи напред кум горните етажи на кулата. Това е мойто разсъждение.

Но разкриха всичко това едва в последния епизод и се радвам, че не ти прочетох коментара, преди да го гледам, защото щеше да ми спойлне. Ако не си чел мануата няма как да знаеш причините на Рахел, преди да гледаш епизод 13 и това което исках да кажа, е че е рано да съдим преди да сме разбрали защо го направи. Сега след като разбрах все още не съдя Рахел, понеже последния епизод ни позволи да надникнем в съзнанието й, да разберем за мечтата й и през какво е минала през цялото това време, за да достигне този избор, което ни помогна да я разберем. И мисля че този обрат направи историята още по-интересна!

Зареди повече

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах