Kakegurui

賭ケグルイ

За разлика от много училища, посещаването на Частната Академия Хякао (Hyakkaou Private Academy) подготвя учениците за истинския свят. Тъй като много от учениците са децата на едни от най-богатите хора в света, академията ги отделя от останалите. През деня, това е съвсем нормално училище обучаващо учениците на история, езици и прочее. Но през нощта се превръща в хазартна бърлога, учейки ги на изкуството да се справяш с пари и манипулирането на хора. Парите са мощ, а тези, които са най-добри в игрите, стоят на върха на училището.

Юмеко Жабами (Yumeko Jabami), на пръв поглед наивна и красива, е новопрехвърлена ученичка, която е готова да изпробва специалната училищна програма на Хякаоу. За разлика от другите, тя не играе, за да спечели, а заради тръпката да залага. Но нейния крайно безумен начин на залагане може да сложи твърде много нови карти на масата.

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

бива си го анимето👍

tupo i povtarqshto se. purvite dva epizoda bqha interesni ama vsichko sled tova se povtarq prosto drugi geroi i drugo mqsto nishto interesno. silno ne go preporuchvam. ot nikude ne e hubavo anime tch tch 🙄 🙄

Според мен анимето е интересно тъй като не знаеш какво точно Юмеко мисли, също игрите са интересни.

Уникално аниме!💓

Уникално аниме е!

Уникално аниме! Силно препоръчвам!❤️

Много е интересно.Нищо ,че арта не ми е по вкуса.😋

Грабна ме от първият епизод <3

Ще се превежда ли 2ри сезон?

Април месец някой го е започнал, но не може да се каже дали някога ще се довърши... :/

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах