Kaijuu 8-gou

怪獣8号

Английско заглавие:
Monster #8
Премиера:
13/04/2024г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
В момента излиза
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Production I.G
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Shounen, Adventure, Demons, Martial Arts, Supernatural
Продуценти:
Khara, Nippon Columbia, TOHO animation, Shueisha, Sonilude, Toho Music

От много години се появяват в Япония гротески чудовища, подобни на Годзила и наречени „кайджу“. За да се бори с тези чудовища, елитна военна част, известна като „Отбранителния корпус“, ежедневно рискува живота си, за да защитава цивилните. След като бъде убито дадено същество, „чистачите“, работещи в рамките на Професионалната корпорация за почистване на кайджу, са оставени да се справят с останките му.

Кафка Хибино (Kafka Hibino) е 32-годишен мъж, който не е доволен от работата си като чистач. От малък той се стреми да се присъедини към „Отбранителния корпус“ и да си изкарва прехраната с убиване на тези зверове. След няколко неуспешни опита обаче той се отказва от мечтите си и се примирява с посредствеността, която му осигурява прилична заплата. Въпреки това, когато амбициозен 18-годишен новобранец на име Лено Ичикава (Leno Ichikawa) се присъединява към екипа му, Кафка отново си припомня желанието си да се присъедини към армията.

След поредица от злополучни събития и взаимодействие с младшия чистач, Кафка се сблъсква с паразитен тип кайджу, който си проправя път през устата му - превръщайки го в хуманоидно чудовище. С новопридобитите си сили, главният ни герой се стреми да опита окончателно да осъществи мечтата на живота си.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾