Kaijuu 8-gou

怪獣8号

Английско заглавие:
Monster #8
Премиера:
??/2024г.
Тип:
ТВ сериал
Статус на излъчване:
Предстоящо
Български превод:
Не
Статус на превода:
Няма превод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
Production I.G
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Shounen, Adventure, Demons, Martial Arts, Supernatural
Продуценти:
TOHO animation

От много години се появяват в Япония гротески чудовища, подобни на Годзила и наречени „кайджу“. За да се бори с тези чудовища, елитна военна част, известна като „Отбранителния корпус“, ежедневно рискува живота си, за да защитава цивилните. След като бъде убито дадено същество, „чистачите“, работещи в рамките на Професионалната корпорация за почистване на кайджу, са оставени да се справят с останките му.

Кафка Хибино (Kafka Hibino) е 32-годишен мъж, който не е доволен от работата си като чистач. От малък той се стреми да се присъедини към „Отбранителния корпус“ и да си изкарва прехраната с убиване на тези зверове. След няколко неуспешни опита обаче той се отказва от мечтите си и се примирява с посредствеността, която му осигурява прилична заплата. Въпреки това, когато амбициозен 18-годишен новобранец на име Лено Ичикава (Leno Ichikawa) се присъединява към екипа му, Кафка отново си припомня желанието си да се присъедини към армията.

След поредица от злополучни събития и взаимодействие с младшия чистач, Кафка се сблъсква с паразитен тип кайджу, който си проправя път през устата му - превръщайки го в хуманоидно чудовище. С новопридобитите си сили, главният ни герой се стреми да опита окончателно да осъществи мечтата на живота си.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾