Kagi Hime Monogatari: Eikyuu Alice Rondo

鍵姫物語 永久アリス輪舞曲

Английско заглавие:
Eternal Alice
Премиера:
04/01/2006г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
13
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
25 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Trinet Entertainment
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy
Продуценти:
Mellow Head

Средностатистическият гимназист Аруто Кирихара (Aruto Kirihara) е обсебен от историите за Алиса, написани в този алтернативен свят от загадъчния отшелник Алтернит Л. Тахион (Alternite L. Tachyon). Една вечер, докато пише собствената си версия на потенциална „трета книга“, той вижда момиче, което лети пред пълнолунието... и изглежда точно като „Алиса“ във въображението му. Аруто бяга от дома си и преследва летящата фигура от земята, озовавайки се в библиотека, където става свидетел на битката ѝ с друго костюмирано момиче.

Така започва внезапното му запознанство със света на Алисите - елитен клуб на тийнейджърки със свръхспособности, които редовно се бият в извънизмерната Страна на чудесата, за да откраднат „скритите истории“ на другата. Когато всички истории бъдат събрани, те ще образуват легендарния трети том „Вечната Алиса“, а притежателят им ще получи едно желание.

Вероятно това няма да е Аруто, който не може да се превърне във вълшебно момиче. Но може да бъде неговата любяща малка сестра Кираха (Kiraha). Или пък момичето на мечтите му, Арису (Arisu)...

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾