Kageki Shoujo!!

かげきしょうじょ!!

Английско заглавие:
Opera Girl!
Премиера:
04/07/2021г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
13
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Pine Jam
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Drama
Продуценти:
Hakusensha, King Records

След като е принудена да завърши JPX48 заради противоречив инцидент с фен, Ай Нарата (Ai Narata) се кълне никога повече да не общува с други мъже. Използвайки талантите си и силното си желание да се откъсне от мъжете, Ай се явява на прослушване в ексклузивното женско училище за музикални и театрални изкуства Коука (Kouka). Училището е известно с това, че в него се раждат най-добрите актриси, които след това участват в известната женска театрална трупа Коука. Произхождаща от идол бранша, главната героиня е идеална кандидатка за стотната генерация ученици на училището, дистанцираното ѝ поведение я отчуждава от нейните съученици.

Ексцентричната Сараса Уатанабе (Sarasa Watanabe) е единственият човек, който иска да стане приятел на Ай. Тя постъпва в Коука с цел да стане най-добрата изпълнителка „отокояку“ - актриса, която играе традиционно мъжки роли. След като вижда представлението на „Розата от Версай“ в Коука като малка, Сараса мечтае един ден да се превъплъти в ролята на лейди Оскар. Уви, неспособността ѝ да прочита човешкото поведение предизвиква проблеми между нея и съучениците ѝ, включително Ай, която неохотно става нейна съквартирантка и партньорка в много от часовете им.

Успехът в „Коука“ ще изисква нещо повече от просто талант за тези две млади момичета, тъй като ревността, измамата и суровата реалност на шоубизнеса поставят на изпитание психическата им устойчивост. Ще успеят ли Сараса и Ай да се издигнат до върха и да застанат на сребърния мост?

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾