Koutetsujou no Kabaneri

甲鉄城のカバネリ

Светът е в средата на индустриална революция, когато ужасяващи създания се появяват от мистериозен вирус, разкъсвайки хората, за да се наситят безкрайния си глад. Единственият начин да убиеш тези същества, познати като "Кабане" ("Kabane"), е като унищожиш покритите им със стомана сърца. Но ако бъде ухапана от тези чудовища, жертвата е обречена на съдба по-лоша от смъртта - падналите се издигат отново, за да се присъединят към редиците на немъртвите си събратя.

Само най-укрепените цивилизации преживяват тези размирици. Една от тях се намира на остров Хиномото (Hinomoto), където издигната масивна стена, предпазваща от безкрайните орди на Кабане. Единственият начин да влезеш в тези гигантски крепости е с бронирани влакове, които са поддържани и построени от млади мъже като Икома (Ikoma). Създавайки смъртоносно оръжие и смятайки, че с него лесно ще прониже сърцата на Кабане, Икома нетърпеливо чака деня, в който ще има възможността да се бие с новото си изобретение. Но той не знае, че неговият шанс ще дойде по-скоро отколкото си е представял...

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

SPOILER мъртъв ли е?

shte imali 2 se pls nqkoi da odg

заради боклуците от нетфликс знам как ще свърши анимето. Идиотите бяха пуснали последните 4епизода само, а и аз нали съм прост ги изгледах.

wtf az ne go namiram wuw netflix

avatarДеактивиран акаунтпреди месец

Брат не ми дреме са болкуци от всякъде за това да

mnogo gotino anime i e perfektno za fenovete na attack on titan

ATTACK ON KANABERIS ДОСТА МИ ХАРЕСА 😎 😎 😎 😎

Мн яко анименце, мн го обожавам 💙

avatarДеактивиран акаунтпреди месец

Доста добро

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах