Juuou Mujin no Fafnir

銃皇無尽のファフニール

Английско заглавие:
Unlimited Fafnir
Премиера:
09/01/2015г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Diomedea
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Romance, Harem, School
Продуценти:
TBS, Kodansha, DAX Production, Nippon Columbia, Daiichikosho, RAY, Nichion, NichiNare

Мидгар (Midgar) е женска академия, която става забележителна само заради това, че приема първия си и единствен ученик от мъжки пол, а именно Юу Мононобе (Yuu Mononobe). Но Мидгар всъщност се откроява с много повече от това - това е специално училище за група момичета, известни като D's. Всяка една от тях има изключително мощни способности да генерират тъмна материя и да я манипулират като мощно оръжие.

Преди 25 години D's не са съществували, докато не се появяват едва след редица мистериозни, разрушителни чудовища, известни като „Драконите“, които започват да се появяват по целия свят. Странното е, че както внезапно се появяват, така и внезапно изчезват. В разрушителното си пробуждане започват да се раждат момичета със символи на телата си и сили близки до природата на самите Дракони.

Сега D's посещават това училище, с надеждата да овладеят и използват силите си срещу Драконите. Юу и най-новият ученик и изключителен с това, че е единственият известен досега мъж, който също да притежава специалните сили. Сега той ще трябва да изгради нови отношения с момичетата около себе си, включително и с отдавна отделената си сестра, която също посещава училището, за да се сработи с тях и да разследват и елиминират заплахата от силните Дракони.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾